Стъклен протектор Belkin TrueClear Curve за Samsung S22 Ultra
Описание

Изключително тънка защита от край до край

SCREENFORCE™ TrueClear Curve е прецизно проектиран за покритие, което се простира до краищата на екрана. TrueClear Curve е ултратънък и осигурява гладко плъзгане и безупречна тактилна реакция, която очаквате от екрана на телефона си. Освен това е кристално ясен, така че можете да гледате видеоклипове и да разглеждате съдържание, както е трябвало да бъде видяно, като същевременно сте защитени от удари, падания и драскотини.

Защита от край до край
Защитете своя нов Samsung Galaxy със стъклен протектор, който се простира до ръба на екрана и леко се извива за по-добро покритие.

Съвместим със сензора за пръстови отпечатъци
TrueClear Curve Screen Protector е специално проектиран да не пречи на ултразвуковия сензор за пръстови отпечатъци на Samsung.

Защита от надраскване и размазване
Усъвършенстваната защита на TrueClear Curve предотвратява драскотини и изтърквания на повърхността, а покритието против отпечатъци от пръсти отблъсква мръсотията и петната, които замърсяват екрана.

Безупречна чувствителност на допир
Запазете напълно изживяването на Вашия Samsung Galaxy S22 Ultra 5G с протектор за екран, който реагира на пръстите Ви точно като истинския екран.

Видима яснота
Насладете се на яркостта, остротата и детайлите на TrueClear Curve. Нашите протектори за екрани са обстойно тествани с помощта на оптометрични стандарти, за да осигурят визуалното изживяване, което очаквате.

Безупречно приложение
Защитата на екрана TrueClear Curve може да бъде професионално нанесена върху телефона ви от обучен специалист, като се използва специално разработена система за нанасяне. Ако не можете да стигнете до местния магазин, сме включили подложка Easy Align за безпроблемно нанасяне в домашни условия без мехурчета.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
    Свързани продукти