Smartwatch Easysmart Heart rate, черен
ОписаниеВземи на изплащане

Easysmart HR е новият фитнес часовник на Cellularline, който е перфектен, ако искате непрекъснато да наблюдавате ежедневието си по един прост, интуитивен начин.

Цветният LCD дисплей и режимът 'Винаги включен' правят Easysmart HR да изглежда като истински традиционен часовник, като същевременно се наслаждавате на допълнителни характеристики и функции, които го правят задължителен аксесоар, за да извлечете максимума от всеки ден.

1.3-инчовият дисплей Ви позволява да видите кой ви се обажда в реално време или да изпълнявате основните функции на вашия смартфон, като четене на пълни текстови съобщения, имейли и известия от социални мрежи като WhatsApp или Facebook.

Нейната IP56 сертификация прави Easysmart HR устойчив на изпотяване и дъжд, което означава, че можете дори да го носите дори в душа. Оптичният сензор за наблюдение на сърдечният ритъм е идеален, за да следите интензивността на вашата тренировка, като ви позволява да проверите в коя фаза на упражнението сте в момента (изгаряне на мазнини, кардио, пик и т.н.).




    Виж още Смарт часовници и гривни

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти