Смартфон Xiaomi REDMI 13C 256/8 CLOVER GREEN MZB0FTWEU , 256 GB, 8 GB
Описание

Открийте новия свят на технологиите с Смартфон Xiaomi REDMI 13C, който съчетава в себе си изящен дизайн, мощна производителност и висококачествена свързаност. Този устройство е идеалният избор за всеки, който търси съвременен и функционален смартфон.

Дизайн:
- Цвят: Clover Green с преливащ финиш.
- Двойна задна камера с естетичен модулен дизайн.
- Стилен и модерен външен вид с тънки странични рамки.

Дисплей:
- Голям преден дисплей с висока резолюция и минималистичен изрез за предната камера, което подсказва за поглъщащо екранно изживяване.
- Тесните рамки допринасят за обширно съотношение на екрана към тялото.

Производителност:
- Мощно вътрешно хранилище от 256 GB.
- Високопроизводителност с 8 GB RAM за гладко многозадачност и операции.

Свързаност и допълнителни функции:
- Различни портове и бутони, вероятно включващи бутон за захранване, контроли за силата на звука, порт за зареждане и възможност за 3.5mm жак за слушалки.
- Решетките на говорителите подсказват за възможности за стерео звук или подобрение на входа за микрофон.

Сред акцентираните предимства са щедрата памет за потребители, които изискват обилно пространство за приложения, медия и файлове, както и значително количество RAM за ефективна производителност на приложенията и многозадачност. Цветът Clover Green предлага уникален и привличащ вниманието външен вид, докато модерният дисплей гарантира качествено визуално преживяване.

За младите професионалисти и технологични ентусиасти, които ценят иновациите и стилния външен вид, Xiaomi REDMI 13C е идеалният спътник. Със своята двойна основна камера от 50MP, той позволява заснемането на изключителни снимки и видеа, а предната камера от 8MP е перфектна за висококачествени селфита и видео разговори.

Благодарение на батерията с капацитет от 5000mAh, можете да разчитате на дълготрайност и продуктивност през целия ден, без притеснения за зареждане. А с Android 13, имате достъп до най-новите функции и приложения, които правят всяко ваше действие по-лесно и интуитивно.

За тези, които търсят свободата да използват две SIM карти едновременно, смартфонът Xiaomi REDMI 13C предлага Dual Nano SIM слотове, което го прави идеален за балансиране на работни и лични контакти. Освен това, с поддръжката на 4G/LTE, 3G, GSM, WiFi, BLUETOOTH и GPS, винаги ще сте във връзка със света около вас.

За да разгледате още Смартфони Xiaomi, посетете нашия онлайн магазин. А ако искате да разгледате широката гама от Смартфони, които предлагаме, не пропускайте да разгледате и другите ни предложения.

Верига магазини ЗОРА ви предоставя всичко необходимо, за да направите информиран и уверен избор при покупката на нов смартфон. Xiaomi REDMI 13C е създаден да отговори на високите изисквания на съвременния потребител и да предложи неповторимо преживяване с всяко докосване.




    Виж още Мобилни телефони
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти