Смартфон Xiaomi Redmi 13 4G 6 GB 128 GB, Син
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

REDMI 13

108MP супер ярка камера
Стилен стъклен дизайн на гърба

Ново изживяване в областта на визуализирането
108MP супер ясна камера
Изключително ясна и суперчувствителна, за да запечата всеки момент

108MP основна камера | Голям сензор 1/1,67" | Размер на пикселите 1,92μm | (с бининг 9 в 1) | 6P обектив, f/1,75
2MP макрокамера | f/2.4

Уловете всеки ценен детайл
Представяме ви революционната 108МР супер ясна камера в серията Redmi - най-добрият инструмент за заснемане на най-ценните моменти от живота със зашеметяващи детайли.
Независимо дали сте любител на фотографията, или просто искате надеждна камера, с която да заснемате страхотни снимки, Redmi 13 е чудесен избор за вас.

3-кратно увеличение без загуба
С вграденото в сензора увеличение Redmi 13 осигурява 3-кратно увеличение на мощния си 108MP сензор с качество на изображението без загуби. Заснемайте зашеметяващи, детайлни снимки от разстояние с Redmi 13 и изведете фотографията си на следващото ниво.

Нощна фотография
Redmi 13 разполага с впечатляващо голям 1/1,67-инчов сензор за по-добро улавяне на светлината, което позволява нощните сцени да заблестят с фантастична яснота и блясък.

13MP селфи камера
Подобрете своята игра със селфита с подобрената 13МР камера за селфита на Redmi 13 и иновативния пръстен за мека светлина, който създава естествено, балансирано осветление за перфектни селфита всеки път, дори на тъмно.

Ново усещане за дизайн

Стилен дизайн на стъкления гръб
Redmi 13 може да се похвали с елегантен стъклен дизайн на гърба, който не само подобрява външния му вид, но и осигурява по-добро усещане в ръката.

Тънкост от 8,3 мм
Красивият, лесен за хващане дизайн ви примамва да се влюбите от пръв допир.

Модерна плоска рамка
Стилен външен вид с научен захват, който изглежда добре от всеки ъгъл.

Ново екранно изживяване
Поглъщащ 6,79-инчов 90Hz дисплей
Технология за мокро докосване
Redmi 13 разполага с поглъщащ 6,79-инчов 90Hz AdaptiveSync дисплей, който осигурява отлично зрително изживяване, независимо дали гледате филми, скролвате в социалните мрежи или сърфирате в интернет, а автоматичното регулиране на честотата на опресняване помага да оптимизирате визуалното си изживяване, като същевременно удължава живота на батерията.
Redmi 13 е оптимизиран за подобрено разпознаване и управление на докосването, като предотвратява случайни задействания от капки вода.

Сертифициран дисплей с грижа за очите
Redmi 13 използва висококачествен LCD екран, който поддържа DC димиране.

Ново изживяване на ефективността

Поддържа 33W бързо зареждане
Redmi 13 поддържа 33W бързо зареждане, за да могат потребителите да зареждат бързо и удобно.
Бързо зареждане при слаба батерия
Стандартно ускоряване на зареждането при слаба батерия, когато екранът е в режим на заспиване. Когато телефонът е в състояние на изтощена батерия, скоростта на зареждане се увеличава с до 20%.

След 1000 цикъла капацитетът на батерията все още е ≥80%.
Според изискванията на потребителите е извършено прецизно сегментиране и целенасочена оптимизация за различни сценарии на зареждане, което подобрява изживяването при зареждане.

Дълготрайна батерия с капацитет 5030 mAh 
Със своята огромна батерия с капацитет 5030 mAh (typ) Redmi 13 осигурява безкрайна дълготрайност, издържайки без усилие цял ден продължителна употреба. Redmi 13 също така използва по-безопасна и по-надеждна батерийна клетка, осигуряваща по-сигурна и по-надеждна защита за безопасността на батерията.

MediaTek Helio G91-Ultra
Мощният осемядрен процесор Helio G91-Ultra е проектиран така, че да подобри производителността и функционалността за приятно и безпроблемно изживяване в ежедневието и по време на игра.

До 16GB RAM с разширение на паметта
С разширяването на паметта Redmi 13 може да увеличи още повече възможностите си с допълнителна RAM памет за работа с множество приложения и задачи едновременно.

До 1TB разширяема памет
Голямата памет в комбинация с голямото пространство за съхранение ви дава свободата да запаметявате толкова, колкото искате. Сбогувайте се с тревогата за съхранението и разполагайте с повече място за „цифрови спомени“.

36 месеца изживяване с подобрен нов софтуер
Redmi 13 също така е оптимизиран, за да сведе до минимум влошаването на производителността с течение на времето, и е тестван да запази безпроблемното си потребителско изживяване дори след 36 месеца редовна употреба.

Надеждно качество на Redmi
Redmi 13 се отличава с подобрено качество на изработката благодарение на дисплея с Corning® Gorilla® Glass и устойчивост на прах и пръски IP53.

Силен, издръжлив и способен да устои на множество предизвикателства
Redmi 13 преминава през задълбочени тестове за качество, за да се гарантира, че може да осигури надеждно и безгрижно изживяване, което всеки потребител заслужава.
210000 теста на бутона за захранване
300 теста на ролката
28000 теста за микрокапане
1000 теста за компресия




    Виж още Мобилни телефони

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти