Смартфон Xiaomi Poco X6 Pro 5G 12 GB 512 GB, Жълт
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

POCO X6

Флагмански модел MediaTek Dimensity 8300-Ultra | CrystalRes 120Hz FIow AMOLED | 64MP тройна камера с OIS | 67W турбозареждане | Батерия 5000mAh

MediaTek Dimensity 8300-Ultra
Флагмански процесор TSMC 4nm
Очаквайте по-висока върхова производителност с подобрената архитектура ARMv9 и осемядрена конфигурация 1+3+4. Един от най-новите графични процесори Mali-G615 осигурява превъзходни функции и изключително потребителско изживяване.

12GB + 512GB*
LPDDR5X + UFS 4.0
Изберете от ново поколение високоскоростни комбинации с опции до 12GB RAM + 512GB ROM, поддържащи Multi-Circular Queue, което ви осигурява значително подобрена скорост на четене/запис.

Оптимизация на WildBoost 2.0
Неговата интелигентна технология за стабилизиране на кадрите FEAS2.3 може напълно да мобилизира DDR, за да оптимизира общото потребление на енергия по време на игра. Зареждайте бързо мащабни игри, като същевременно осигурявате стабилна яркост и честота на кадрите за изключително гладко гейминг изживяване!

Технология LiquidCool 2.0
Благодарение на графита със свръхголяма площ батерията и екранът остават хладни и в оптимално работно състояние.

Динамичен дисплей
6,67" Flow AMOLED
Дисплей 1,5K CrystalRes

Изключително тънък панел
POCO X6 Pro е оборудван с най-новия дисплей Flow AMOLED от флагманско ниво. С лява и дясна рамка от само 1,3 мм и долна рамка от 2,27 мм, можете да се потопите както никога досега.

Консумация на енергия, близка до тази на FHD+
Дори при по-висока разделителна способност консумацията на енергия остава на нивата на FHD+ дисплея, което го прави по-енергоефективен от типичните WQHD+ екрани.

68 милиарда цвята - преливащ от блясък
Цели 68,7 милиарда цвята осигуряват естествени, плавни и изискани изображения.

1800 нита пикова яркост
Дисплей Pro HDR
С изключително високата пикова яркост HDR, съдържанието е до 8 пъти по-ярко с подобрен контраст за още по-впечатляващи детайли.

Адаптивен HDR
Дисплеят динамично се адаптира към видеосъдържанието и яркостта на екрана, за да осигури комфортно гледане и ярки детайли при различни условия на осветеност.

120Hz персонализирана честота на опресняване
Персонализирайте според желанията си
Настройте честотата на опресняване според предпочитанията си с новата поддръжка от различни системни приложения и програми на трети страни.

Сензор за пръстови отпечатъци в екрана
Отключвайте смартфона си незабавно
Бърза реакция и комфорт за очите в тъмното.

64MP универсална тройна камера
Изключителната комбинация от хардуерна изчислителна мощ и система за обработка на изображения, базирана на изкуствен интелект, прави заснемането на страхотни снимки по-лесно от всякога.

POCO Imaging Engine
Мощен център за алгоритми с изкуствен интелект
Цялостно префактуриране на архитектурата на камерата и интегриране на хардуера и софтуера за създаване на нов двигател за изображения POCO за невероятна производителност на камерата както никога досега.

Свръхбърза скорост на заснемане
Уловете всеки прекрасен момент

Използвайте режима за заснемане на движение, когато снимате деца или домашни любимци, за да намалите размазването на движението и да заснемете по-ясни изображения. Използвайте режима за серийни снимки, за да направите 50 снимки в бърза последователност, като замразите действието в динамични и вълнуващи изображения.

Разширена цветова гама P3
Заснемайте по-широка цветова гама от традиционната sRGB с помощта на AI обучение, което може да разбере връзката между цветовете и осветлението, за да възпроизведе реалистично това, което виждате с очите си.

Интелигентно свръхбързо зареждане

67W зареждане
Батерия с изключително голям капацитет 5000 mAh
45 минути до 100%

Турбозареждането с мощност 67W му позволява да се зарежда по-бързо от своите конкуренти. Неговата 5000mAh батерия с ултра голям капацитет осигурява по-дълъг живот на батерията за цял ден безгрижна употреба.

Самостоятелно разработена система с два чипа
Управление на батерията POCO

Оборудван със самостоятелно разработен чип за бързо зареждане P2 и чип за управление на батерията G1, той се отличава с по-висока ефективност на зареждане, както и с по-безопасни и издръжливи батерии. Самостоятелно разработеният двоен чип се отнася за един самостоятелно разработен чип за бързо зареждане P2 и един чип за управление на батерията G1.

Персонализиран външен вид с изтънчена текстура

Класическата форма на камерата POCO Deco остава разпознаваема и отличителна, а дизайнът с двойна извивка излъчва енергичност и жизненост. Жълтата версия се отличава с кожена текстура за допълнителна дързост.




    Виж още Мобилни телефони

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти