Смартфон Xiaomi Poco X4 Pro 8 GB 256 GB 5G, Жълт

Смартфон Xiaomi Poco X4 Pro 8 GB 256 GB 5G, Жълт

id s1942541
Описание

120Hz AMOLED.
108MP тройна камера.
67W ултра бързо зареждане.

МОЩНИЯТ ДИСПЛЕЙ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ УДОВОЛСТВИЕ ЗА ОКОТО
6,67-инчов AMOLED дисплей
Серията Poco X4 вече има AMOLED дисплей и поддържа DCI-P3. Разширеният цветови диапазон създава богати детайли, като придава кинематографичен вид и усещане. Отворът на предната камера е само 2,96 мм, което разширява зрителното ви поле.

Ускоряване с 360Hz честота на визуализация при докосване

Свръхбързата честота на дискретизация при докосване от 360Hz значително намалява закъснението при докосване и реагира на всяко действие с чувствителност и прецизност, като ви помага да сте една крачка напред.

Адаптивна яркост, за да поддържате комфорта на очите си дори в най-тъмните нощи

Адаптивната яркост регулира дисплея в зависимост от околната светлина, като намалява умората на очите. Независимо дали се намирате на ярка светлина, слаба светлина или в среда със задно осветление, ще забележите фини промени в яркостта, за да поддържате комфорта на очите си.

Пътувайте по света със свръхбърз 5G

Високопроизводителният процесор Snapdragon® 5G се отличава с отлична енергийна ефективност и осигурява максимална скорост на изтегляне от 2,5 Gbps. Той е съвместим с основните 5G ленти, използвани в целия свят, и поддържа мрежови режими NSA и SA. Насладете се на 5G от всяка точка на света и навлезте в новата ера на високоскоростния интернет.

Мощен Snapdragon® 695

Водещият в индустрията 6nm производствен процес плюс едно от най-новите мощни процесорни ядра Cortex-A78 предлагат водещо потребителско изживяване. Не подценявайте мощта на процесора му - той може да се справи с лекота с всичко - от големи игри до приложения с изкуствен интелект!

Поддържайте устройството си хладно с технологията LiquidCool 1.0 Plus

POCO X4 Pro 5G разполага с голяма медна тръба LiquidCool и множество слоеве графитни листове за бързо разсейване на топлината и продължително охлаждане, което позволява на устройството да работи с висока производителност за по-дълго време.

По-модерна и по-устойчива батерия с 67W турбозареждане
Турбозарядното устройство с мощност 67 W е способно на огромна мощност. С усъвършенстваната технология MMT батерията с капацитет 5000 mAh може да се зареди до 100% за 41 минути!

Тънък и лек с изключителен капацитет

Тънкото 8,12 мм и леко 205 г тяло е оборудвано с огромна батерия с капацитет 5000 mAh. Изключителна мощност на върха на пръстите ви.

ДА ПРАВИТЕ ЗАШЕМЕТЯВАЩИ СНИМКИ
Професионални 108MP за голям размер на сензора

За първи път POCO използва водеща камера със 108MP за снимки, които са зашеметяващи и богати на детайли! Суперподложката може да се похвали с превъзходна светлочувствителност, двойно нативно ISO и по-висок динамичен диапазон за по-ярки светли и по-тъмни цветове; както и с технология за бининг на пикселите 9 в 1, като след бининга пикселите са с размер едва 2,1 μm. Открийте скрития си потенциал и заснемете най-красивите си моменти.

Двойни високоговорители за по-големи възможности за слушане

Триизмерното звуково поле, изградено от двойните високоговорители, генерира по-изтънчен и многопластов звук. Насладете се на пълно потапяне във филми, игри, каквото и да правите.




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти