Смартфон Xiaomi 12 8 GB 128 GB, Лилав

Смартфон Xiaomi 12 8 GB 128 GB, Лилав

id s1676898
Описание

Класически дизайн
Елегантност в дланта на ръката ви
С тегло 180 г и широчина само 69,9 мм, Xiaomi 12 използва усъвършенствани технологии, за да осигури плавен, равномерен и лек захват. Приятна за държане, тя прави всяко взаимодействие удоволствие. Повърхността е симетрично извита по предния и задния ръб, за да се получи заоблен и деликатен стил, който е копринено гладък при допир. Простият геометричен дизайн е изискан и изтънчен до последния детайл.

Снимайте като майстор
Xiaomi ProFocus
В Xiaomi 12 е използвана изцяло нова технология за фокусиране с алгоритъм за изучаване и проследяване на обекта. Xiaomi 12 Pro ви позволява да заснемате движещи се обекти по-ясно.

Нощни изгледи с няколко сцени
Не само че възможностите за видеозаснемане са мощни при слаба светлина, но и качеството на картината е отлично.
Функцията за нощен режим на широкоъгълните и ултраширокоъгълните камери ви помага да уловите по-ярко светлините и сенките на нощта, така че да можете да снимате различни сцени през нощта.

Страхотен портретен режим

Xiaomi за първи път предлага нощен портретен режим.
Кристално ясни портретни снимки дори при слаба светлина.

50MP основна камера от професионален клас

Творческа изява без граници

Майстор на изпълнението
Snapdragon® 8 Gen 1
Производителността е издигната на следващо ниво благодарение на авангардния чипсет с 4nm процес. Независимо дали става въпрос за правене на снимки, игри или гледане на съдържание, вие сте една крачка напред. Открийте следващото поколение скорост.

2600mm² изключително голямо VC течно охлаждане

Xiaomi 12 има изключително голяма VC LiquidCool платка, която включва най-тънкия 0,3mm VC LiquidCool материал на Xiaomi, ускоряващ топлинния поток и ефективно намаляващ температурата на ядрото, за да ви помогне да останете хладни във всяка ситуация.

Шедьовър на показ

6,28" AMOLED дисплей
Това е перфектен дисплей, който трудно може да бъде упрекнат по отношение на яснотата, цветовете и гладкостта. DisplayMate, водещата световна агенция за оценяване на дисплеи, даде оценка A+ на Xiaomi 12.

Над 68 милиарда цвята

С по-точна, по-широка гама от цветове и по-естествени цветови преходи, дисплеят на Xiaomi 12 превъзхожда по отношение на възпроизвеждането на богати на цветове изображения, като прави всяко изображение приятно за окото и визуална наслада за сетивата.

Изключителен дисплей, който е готов да ви впечатли

Овладейте потапянето в звука
Напълно симетричната физическа структура осигурява по-поглъщащо стерео изживяване. Наслаждавайте се повече на филми и музика с плавен, висококачествен звук.

Управлявайте като майстор
Голяма батерия с капацитет 4500 mAh(typ)Компактното тяло съдържа мощна и бързо зареждаща се батерия с капацитет 4500 mAh - батерията с най-висока енергийна плътност в историята на Xiaomi, така че никога няма да се притеснявате, че ще ви свърши "сокът".

67W кабелно + 50W безжично турбо зареждане
С кабелно зареждане с мощност до 67 W зареждането отнема 39 минути, което е достатъчно време да се отпуснете с чаша кафе, докато вие и телефонът ви се заредите отново с енергия.
Безжичното зареждане също е с мощност до 50 W, като пълното зареждане отнема само 53 минути.




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти