Смартфон Ulefone Armor 27 Pro 5G 12 GB 256 GB, Черен
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

10600mAh мегабатерия
Седмица умерено използване
Бъдете по-малко енергоемки с мегабатерия с капацитет 10600mAh, но се занимавайте с непрекъснати игри и стрийминг на видеоклипове. Дайте възможност на своите пътувания на открито, без да се притеснявате за честото презареждане. Понижената твърдотелна батерия осигурява по-голяма безопасност, по-висока енергийна плътност и по-дълъг живот в сравнение с традиционните литиево-йонни батерии. Тя има по-добра производителност в изключително студени условия, като издържа на студ до -30°C.

33W бързо зареждане
Бързо презареждане и пълно зареждане за по-кратко време благодарение на 33W бързо зареждане. По-малко зависимост от контакта и бързо готово за използване устройство, когато пътувате или сте в движение.

30W бързо безжично зареждане
Безжично зареждане в обратна посока

Без тромави кабели, просто поставете телефона на стойката за бързо зареждане с максимална мощност 30 W. Наслаждавайте се на стрийминг на мултимедия, докато се зарежда, тъй като зарядното устройство служи и като стабилна поставка за телефона.

IP68/IP69K,
Щит MIL-STD-810H
Осмелете се да изследвате
Роден със структурата и издръжливостта на защитник. Сертифициран със защита по стандарт 1P68/1P69K, MIL-STD-810H, Armor 27 Pro не се страхува от вода, прах, случайни изпускания. Придружава ви при завладяването на открито, при тежки условия на работа.

Corning® Gorilla® Glass Victus®
Екранът Victus® е 4 пъти по-устойчив на надраскване и може да издържи на падане от 2 метра, като осигурява по-голяма издръжливост срещу повреди или счупване от надраскване, падане и удари.

32МР свръхясна селфи камера
С 32-мегапикселовата селфи камера със сензор Samsung GD, обектив 5P и 80,4° зрително поле заснемайте зашеметяващи автопортрети и групови снимки с високо качество на изображението и най-фините детайли. Насладете се на HD онлайн срещи, видеоразговори.

1/1,31“ сензор с изключително голям размер
50MP широкоъгълна камера
Основната камера използва 1/1,31“ ултраголям 50MP сензор за изображения ISOCELL GN1 на Samsung с размер на пиксела 1,2um и бленда f/1,65, което подобрява с над 40% ефективността на изображенията при слаба светлина.

КОМУНИКАЦИЯ И СВЪРЗАНОСТ
ПО-ШИРОК, ПО-БЪРЗ, ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН
5G мрежа
Авангардната технология 5G осигурява светкавични скорости на изтегляне и качване, свръхниска латентност и повишен капацитет на мрежата.

MediaTek Dimensity 6300 5G
Отзивчив, бърз, ефективен
Супермощен, но изключително енергоефективен. Задвижван от MediaTek Dimensity 6300 6nm Soc, Armor 27 Pro се справя перфектно с ежедневните многозадачни задачи и леки до тежки игри със своя 8-ядрен CPU и усъвършенстван графичен процесор Arm Mali-G57 MC2. Надеждната 5G свързаност е способна на бърз и непрекъснат поток, разговори и сърфиране в интернет.

До 24 GB RAM + 256 GB ROM
Голяма памет, елитна ефективност
Armor 27 Pro работи гладко и без забавяне с до 24 GB памет. Обширната 256GB вътрешна памет и възможност за разширяване до 2B запазва голямо пространство за съхранение на приложения, снимки, видеоклипове и файлове.

6,78“ FHD+ 120Hz дисплей
Безгранично забавление
Големият 6,78-инчов екран осигурява поглъщащо изживяване при гледане на мултимедия. Разполага с разделителна способност от 1080 x 2460 пиксела, от дисплея се излъчват страхотна рязкост и детайлност с реалистични цветове. Свръхвисоката честота на опресняване от 120 Hz прави всяко движение плавно и гладко, особено когато се впускате в света на игрите и в любимите си стриймове. Той е четлив под силна слънчева светлина с максимална яркост от 680 нита.

Разширителен конектор uSmart
По-стабилна и ефективна работа
Изключително проектиран за разширяване на свързаността на устройството, този uSmart конектор има широка съвместимост за ендоскопите uSmart E03, E02, E01 и микроскопа uSmart CO1, като осигурява стабилна свързаност и ефективна работа.

uSmart 2.0
Модернизираната технология uSmart 2.0 позволява на конектора да работи, без да се намесва във функцията за зареждане на порта Type-C.

Повече допълнителни функции




    Виж още Мобилни телефони
    Вземи на изплащане
    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти