Смартфон Ulefone Armor 25T Pro 5G 6 GB 256 GB, Черен
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

Термичен от сензора ThermoVue™
Най-съвременна технология с 3 пъти по-висока производителност
Интегриран с най-новия термовизионен сензор ThermoVue™, Armor 25T се отличава с визуализиране на течове и проблеми чрез инфрачервено термодетектиране. Този персонализиран сензор може да се похвали с висока разделителна способност до 160 x 120, предлагайки тройна производителност в сравнение с предишното поколение. Повишената му мощност осигурява безпроблемно откриване на източници на топлина и промени, заедно с турбокомпресорно качество на термоизображението. Още по-хубаво е, че честотата на кадрите до 25 Hz, 1,8 пъти по-висока от тази на предишното поколение, води до по-плавно и без забавяне заснемане на видеоклипове.

Основни характеристики на ThermoVue™
Водещ в индустрията сензор за термовизия

Четириядрен алгоритъм
Повишена производителност, точна диагностика
Технологията за двуспектърно сливане, съчетана с професионалния алгоритъм за корекция на температурата, алгоритъма за корекция на неравномерността и алгоритъма за суперразделителна способност на изображението, тези сложни алгоритми могат да работят едновременно и ефективно, като подобряват яснотата и детайлността на изображенията, предоставяйки точна диагностична информация в реално време.

Интерактивен интерфейс на приложението
Персонализирани термични изображения
Приложението ThermoVue показва термоизображенията, при които можете да направите снимка, да запишете видеоклип за определяне на температурата или да настроите времеви интервал, за да видите как се променя температурата на обекта с течение на времето. Разполагайки с повече режими на работа, то има по-висока оперативна мобилност за създаване на уникални и забавни термоизображения и видеоклипове.

Какво е IR Night Vision
Когато традиционните мобилни камери все още се борят за подобряване на изображенията при слаба светлина, камерата за нощно виждане заснема ясни изображения или видеоклипове при слаба светлина или през нощта, като използва инфрачервено осветление, високочувствителни сензори, усъвършенствана обработка на изображенията, лещи с широка бленда и специализирани режими за нощно виждане. Тази технология позволява на потребителите да виждат в тъмнина и се използва при наблюдение, охрана, наблюдение на диви животни и други приложения.

64MP камера за нощно виждане
Алгоритъм NightElf Ultra 3.0
Бронята 25T, в която е разположена 64MP камера за нощно виждане OV64B на OMNIVISION с два инфрачервени светодиода на гърба, отново определя мобилното снимане в тъмното. Подобреният алгоритъм на Ulefone NightElf Ultra 3.0 с по-малко смущения превръща тъмнината в ясни и детайлни изображения.

64MP камера за нощно виждане
Алгоритъм NightElf Ultra 3.0
Бронята 25T, в която е разположена 64MP камера за нощно виждане OV64B на OMNIVISION с два инфрачервени светодиода на гърба, отново определя мобилното снимане в тъмното. Подобреният алгоритъм на Ulefone NightElf Ultra 3.0 с по-малко смущения превръща тъмнината в ясни и детайлни изображения.

1P68/1P69K,
Сертифициран по MIL-STD-810H
Структура на Ulefone Defender
По-тънък и по-тънък от традиционните здрави смартфони, като същевременно не прави компромис с издръжливостта. Със съответствието си със защита по рейтинг IP68/1P69K и сертификат MIL-STD-810H, Armor 25T проектиран с Ulefone Defender Structure може да издържи на вода, реси прах, екстремни метеорологични условия и случайни изпускания. Изработено с двойно шприцоване и смес от алуминиева и титаниева сплав, устройството се осмелява да се изправи пред всякакви предизвикателства.

Corning® Gorilla® Glass Victus®
Екранът Victus® е 4 пъти по-устойчив на надраскване и може да издържи на падане от 2 метра, осигурявайки по-висока издръжливост срещу повреди или счупване от надраскване, падане и удари.

1/1,31“ сензор с изключително голям размер
50MP широкоъгълна камера
Основната камера използва 1/1,31“ ултраголям 50MP сензор за изображения ISOCELL GN1 на Samsung с размер на пиксела 1,2um и бленда f/1,65, което подобрява с над 40% ефективността на изображенията при слаба светлина.

32МР свръхясна селфи камера
С 32-мегапикселовата селфи камера със сензор Samsung GD1, обектив 5P и 80,4° зрително поле заснемайте зашеметяващи автопортрети и групови снимки с високо качество на изображението и най-фините детайли. Насладете се на HD онлайн срещи, видеоразговори.

Гейминг производителност от следващо поколение
SoC MediaTek Helio G99
Енергийно ефективният Helio G99 ви дава възможност да покорявате игри с високи залози със светкавична реакция и без забавяне. В съчетание със солидния графичен процесор Arm Mali-G57 MC2 ви позволява не само плавен гейминг, но и плавен мултитаскинг и завладяващи мултимедийни изживявания.

6,78“ FHD+ 120Hz дисплей
Безгранично забавление
Големият 6,78-инчов екран осигурява поглъщащо изживяване при гледане на мултимедия. Разполага с разделителна способност от 1080 x 2460 пиксела, а от дисплея се излъчват страхотна рязкост и детайлност с реалистични цветове. Свръхвисоката честота на опресняване от 120 Hz прави всяко движение плавно и гладко, особено когато се впускате в света на игрите и в любимите си стриймове.

Мощна батерия с капацитет 6500 mAh
Armor 25T разполага с мегабатерия с капацитет 6500mAh, която осигурява непрекъснати игри и забавления без проблеми с честото търсене на контакт. Дайте възможност на своите пътувания на открито, без да се притеснявате за изтощаване на батерията.

33W бързо зареждане
Заредете бързо Armor 25T с 33-ватово високоскоростно зареждане с доставка на енергия. Едно зареждане ви позволява да сте свързани през целия ден, без да зареждате често.

Вашият ексклузивен сервизен център
За да подобрим цялостното ви изживяване, ние създадохме приложение за сервизен център в нашето устройство. Имате лесен достъп до помощни материали, като например често задавани въпроси, ръководства за отстраняване на неизправности и ръководства за потребителя, и дори можете да ни оставите своите въпроси и проблеми. Това приложение може да доставя актуализации на продукти и можете да кликнете в търговския център, за да поръчате продукти.

Още характеристики и функционалности




    Виж още Мобилни телефони
    Вземи на изплащане
    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти