Смартфон Samsung Galaxy S21 8 GB 128 GB 5G, Розов

Смартфон Samsung Galaxy S21 8 GB 128 GB 5G, Розов

id s1519086
Описание

Създаден за едно епично ежедневие

Никога повече не пропускай този перфектен кадър. Запознай се с Galaxy S21 5G и S21+ 5G. Създаден да промени из основи видеото и фотографията, с изключителна кинематографична 8K резолюция, за да можеш да снимаш епични снимки направо от видео. Има всичко в два размера: 64MP, нашия най-бърз чип и мощна батерия за целия ден. Нещата просто станаха епични.

ДИЗАЙН И ДИСПЛЕЙ

Създаден да обръща погледите след себе си

ПРОФЕСИОНАЛНО ВИДЕО
Тотална смяна на кадрите

Снимай феноменално с всяко 8K видео
8K Video е най-високата разделителна способност на смартфони, което прави твоите записи да изглеждат дори по-добре от тези на кино. И с 8K с 24 кадъра в секунда, всеки влог и спомен е следващият ти звезден кадър. Записвай, качвай и гледай направо в YouTube.
След това използвай 8K Video Snap, за да получиш албум с висококачествени 33MP снимки направо от всеки 8K видеоклип. Лесно е да записваш сега и да направиш снимки по-късно.
*YouTube е търговска марка на Google LLC.
Революцията на резолюцията няма край
ПРОФЕСИОНАЛНА КАМЕРА
Красотата е в детайлите

СЕЛФИ
Покажи най-доброто от лицето си
Режимът Selfie е подсилен от AI, за да изведе отличителните ти черти в реалистичен цвят.
10 MP предни камери изобилстват от детайлост, докато бързият автоматичен фокус гарантира, че лесно ще направиш най-добрите снимки.
ИНТЕЛИГЕНТНА БАТЕРИЯ
Super Fast Charging осигурява часове на захранване за минути зареждане
Fast Wireless Charging 2.0 е бързо захранване – без кабела
Wireless PowerShare позволява да използваш телефона си, за да заредиш слушалките, часовника или дори телефона на приятел
*USB Implementers Forum, Inc. (USB-IF) е създаден през 1995 г. за подкрепа и ускоряване на приемането от пазара и потребителите на устройства, съвместими с USB. Super Fast Charging на Galaxy S21 5G и S21+ 5G е сертифицирано за съвместимост със стандартите за USB, което означава, че продуктите отговарят на най-високите стандарти в индустрията. Можеш да откриеш сертификата на адрес: www.usb.org.
ПРОЦЕСОР 5NM
Запознай се с най-бързия процесор в семейството на Galaxy
Съчетавайки повече скорост, повече мощност и повече интелигентност, 5nm процесор е достатъчно бърз, за да ти позволи да правиш повече още по-бързо.



Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти