Смартфон HMD XR21 128 GB 6 GB 128 GB 5G, Черен
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

HMD XR21

Произведен в Европа, HMD XR21 е вашият издръжлив и надежден партньор в приключенията. Той се справя с всякакви метеорологични условия, защитава данните ви и има до 2 дни живот на батерията.

Отгоре!

Произведен в Европа

Произведен и тестван в Европа, HMD XR21 преминава през строги проверки на софтуера и проверки за зловреден софтуер, преди да стигне до вас. А със съхранението и обработката на клиентски данни, събрани от нашите глобални версии на телефони и таблети и централизирани на облачна платформа на Google, базирана във Финландия, отговаряща на изискванията на GDPR, вашата информация остава сигурна и защитена.

Повече от устойчив

Със своята експертна изработка от устойчиви материали и 100% рециклиран алуминий HMD XR21 може да се справи с почти всяка среда. Има дори сертификат по стандартите MIL-STD-810H и IP69K.

Вашите данни са в сигурни ръце

Независимо дали сърфирате, банкирате, или пазарувате, с HMD XR21 данните ви са на сигурно място. С актуализации за сигурност до август 2027 г. той е устойчив на най-новите заплахи за сигурността.

Дълготраен във всяко отношение

Благодарение на едногодишната гаранция за смяна на екрана,2 до 3 години гаранция3 и актуализациите на софтуера до юли 2027 г. времето е поредното предизвикателство, с което HMD XR21 ще се справи.

Създаден с мисъл за планетата

HMD XR21 има вътрешна конструкция от 100% рециклиран алуминий. И тъй като е невероятно здрав, скоро няма да ви се наложи да мислите за нов телефон, а така спомагате за по-голяма икономия на суровини.




    Виж още Мобилни телефони

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти