Смартфон Apple iPhone 11 128GB White mhdj3 , 128 GB, 4 GB
Описание

Изкушава ли ви мисълта за технологично съвършенство, облечено в изискан бял дизайн? Смартфонът Apple iPhone 11 с 128GB памет е тук, за да задоволи високите ви изисквания и да ви предложи света на иновациите в дланта на ръката ви.

Стилът и визията на този Смартфон са безупречни - с 6.1-инчов Liquid Retina HD дисплей, който предлага ярки и кристално чисти визуални изживявания. Бялото стъклено гърбче в комбинация с алуминиевата рамка придават на устройството премиум естетика, а предният дисплей с характерния изрез домакинства на напреднали сензори и предна камера.

Камерата на iPhone 11 е истинско чудо на технологиите - с двойна задна камера с 12MP Ultra Wide и Wide обективи, режим Нощен режим, Портретен режим и възможност за запис на 4K видео до 60fps. Предната 12MP TrueDepth камера също поддържа Портретен режим и запис на 4K видео.

Под капака на този Смартфон се крие процесорът A13 Bionic с трето поколение Neural Engine, който гарантира гладка работа в приложенията и игрите. С 128GB вградена памет имате достатъчно пространство за приложения, снимки, видеа и друго съдържание. 4GB RAM осигурява ефективно мултитаскинг и производителност на приложенията.

Допълнителните характеристики на iPhone 11 включват IP68 сертификация за водо- и прахоустойчивост, Face ID за сигурна автентикация и Apple Pay, както и възможност за безжично зареждане и бързо зареждане със съвместими аксесоари.

Този iPhone 11 съчетава мощен хардуер със софистицирани софтуерни функции, всичко това опаковано в стилен дизайн, правейки го изключително универсален Смартфон за ежедневна употреба. Идеален за младите професионалисти, които ценят качеството и иновациите, този смартфон е създаден да отговори на нуждите на динамичния начин на живот. Независимо дали сте самостоятелен предприемач, креативен ум или просто търсите най-доброто от света на технологиите, iPhone 11 е вашето устройство.

Открийте повече Смартфони APPLE и се потопете в света на високите технологии. Без значение дали търсите да замените стария си модел или да направите първата си инвестиция в продукт на APPLE, iPhone 11 с 128GB и 4GB RAM е изборът, който ще надмине очакванията ви и ще ви предложи непреходно качество и стил.

Смартфоните от последно поколение са не просто устройства; те са вашата връзка със света, вашето средство за изразяване и вашата най-верна компания в забързаното ежедневие. Затова изберете iPhone 11 и се насладете на перфектната комбинация от дизайн, производителност и иновация, която само APPLE може да предложи.




    Виж още Мобилни телефони
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти