Смарт филаментна крушка Hombli CCT E27 ST64 Smokey
Икона нов продукт
Описание

Бърз и лесен монтаж
Завинтете интелигентната крушка с електрическа нишка в цокъл E27 и изберете крушката в приложението Hombli, за да я свържете с вашата Wi-Fi мрежа (2,4 GHz). Не се нуждаете от допълнителен мост или концентратор. Следвайте останалите инструкции в приложението, за да инсталирате успешно своите умни лампи.

Управление с вашия смартфон
В приложението Hombli лесно включвате своите интелигентни светлини, регулирате нюанса на светлините, затъмнявате ги или създавате персонализирани сценарии. Където и да се намирате и когато пожелаете.

Насладете се на комфорта на домашната автоматизация
Създавайте сценарии за интелигентен дом, при които вашите интелигентни крушки се задействат от дадено събитие. Позволете на светлините ви да се включат автоматично по време на залез слънце например или в 7 ч. сутринта, за да започнете деня си свеж и изпълнен с енергия.

Лесно затъмнявайте светлините си
Създайте уютен дом, като затъмните интелигентните си светлини според предпочитанията си. Използвайте приложението Hombli, за да настроите яркостта и цветната температура за перфектната атмосфера. Не се нуждаете от вграден димер.

Гласово управление с Amazon Alexa, Siri или Google Assistant
Телефонът ви е недостъпен? Няма проблем. Лесно включвайте осветлението си, като използвате единствено гласа си. Тази старинна интелигентна крушка може да бъде свързана с високоговорители Google Home, високоговорители Amazon Alexa или Siri.

Комбинирайте устройствата си за интелигентен дом
Домът ви става наистина умен, когато 2 или повече устройства работят заедно. Комбинирайте например умните си крушки с умен контакт и ги оставете да се включват едновременно. Всички умни устройства Hombli са съвместими с устройства от други марки, които поддържат платформата Tuya.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
    Свързани продукти