Смарт часовник Xiaomi Watch Amazfit GTR 4 46mm Racetrack, Сива

Смарт часовник Xiaomi Watch Amazfit GTR 4 46mm Racetrack, Сива

id s2081138
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Amazfit GTR 4

Смарт фитнес, направен лесно
Класика в действие
Задвижван от Zepp OS 2.0

Над 150 спортни режима и разпознаване на силови упражнения | Двулентово позициониране и импортиране на маршрути
Изключително дълъг 14-дневен живот на батерията | Лесно управление на здравословното състояние 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата | Bluetooth телефонни разговори и съхранение на музика

Подгответе се и тръгвайте

Повече от 150 спортни режима
Заемете се с огромна селекция от над 150 спортни режима, включително тренировка за тежести, голф суинг и много други. А когато дойде време за заслужената почивка на плажа, часовникът може да се използва за проследяване на данните ви за плуване и да издържа на еквивалента на до 50 метра водно налягане.

Излъчване на спортни данни на живо
Получавайте известия в реално време през високоговорителя на часовника или през Bluetooth слушалките за спортни данни, като напомняния за сърдечен ритъм и хидратация, изминато разстояние и др.

Съхранение и възпроизвеждане на музика
За мотивационен тласък на тренировката, който само любимата ви песен може да даде, съхранявайте музика в часовника за директно възпроизвеждане - или дори безпроблемно управлявайте музиката от телефона си чрез Bluetooth.

8 спортни упражнения
Щом започнете един от тези осем вида спорт, часовникът ще отчете движението ви и автоматично ще ви предложи да отворите съответния спортен режим.

Силови тренировки
Amazfit GTR 4 може автоматично да разпознава движенията и да брои повторенията на десетки упражнения за силови тренировки, много от които имат регулируеми варианти в приложението Zepp, както и да следи времето за почивка между сериите. След тренировката приложението Zepp ще ви покаже мускулната група, която сте упражнявали, и колко време сте я упражнявали, за да поддържате тренировката си ефективна.

Импортиране на файлове с маршрути и проследяване на собствения път

Импортирайте файл с маршрут в часовника от приложението Zepp и навигирайте по него в реално време.

Когато следвате своя уникален път, проследявайте движението си в реално време директно на дисплея.

Вижте най-кратката права линия до началната точка на пътуването си, когато бързате.

Преглед на представянето ви с PeakBeats™
Когато приключите с тренировката, алгоритъмът за състоянието на тренировката на PeakBeats™ ще ви покаже данни, включително максимален прием на кислород (VO2 Max), време за пълно възстановяване, тренировъчно натоварване и ефект от тренировката, за да ви помогне да разберете факторите, които могат да повлияят на вашето възстановяване, напредък и тренировъчен капацитет.

Луксозен дизайн
Винтидж, направен за напреднали
Вдъхновен от изчистения стил и прецизността на съвременните спортни автомобили, Amazfit GTR 4 гледа и към огледалото за обратно виждане, като отдава почит на класиката със своя винтидж кръгъл корпус на часовника.

Класически навигационен бутон
・Червените детайли напомнят за елитни спортни автомобили.
・Подобни на протектор жлебове за сцепление и контрол.

Голям 1,43" HD AMOLED дисплей
Amazfit GTR 4 е първият в индустрията смарт часовник с технология против отблясъци на стъкления капак на рамката, а AMOLED дисплеят е с покритие против пръстови отпечатъци, за да запази часовника ви в безупречен вид. Превърнете часовника си в лично табло за здраве и фитнес и виждайте жизненоважните за вас данни с HD яснота.

Безграничен стил, който е уникален за вас
200+ разновидности на подходящи дисплеи за постоянно включване

включително:
30 анимирани лица на часовници
4 интерактивни лица на часовници
Качвайте свои собствени снимки на циферблата

Мощност, която издържа
Подобрете професионалните си и тренировъчни цели до две седмици наведнъж.
Подготвена за мощност, батерията на Amazfit GTR 4 е с номинална стойност 475 mAh, а новият режим за пестене на батерията на часовника дори позволява продължително използване на функции като спортни режими, измерване на здравни показатели и други, като същевременно пести енергия.

Надпревара към по-здравословно утре

Мощни и точни здравни технологии
В Amazfit GTR 4 дебютира новият биометричен сензор BioTrackerTM 4.0 PPG. Усъвършенстван до 2LED, сензорът събира 33% повече данни и е по-точен от предишното поколение, благодарение на ултратънката стъклена основа с дебелина 0,4 мм.
Този сензор, в комбинация с подобрения алгоритъм за проследяване на сърдечния ритъм на часовника, значително намалява потенциалните смущения на сигнала, причинени от движението на ръката по време на тренировка, за проследяване на сърдечния ритъм.

Лесно управление на здравето 24/7
Наслаждавайте се на изключително точен 24-часов мониторинг на сърдечния ритъм, кислородното насищане на кръвта и нивата на стрес. Часовникът може също така да определя честотата на дишането ви и е в състояние бързо да измери тези четири важни здравни показатели с едно лесно докосване.

Операционна система, плавна като най-мощния двигател
Мощната и лесна за използване операционна система Zepp OS е обновена.

Изключително плавни взаимодействия и адаптиран към смарт часовника потребителски интерфейс, който е проектиран да консумира по-малко енергия.

Изберете в какво оформление да бъде представено менюто на приложението.

Изберете по-ярък или по-естествен цветен тон и превключвайте между стиловете по желание.

Карти за магазини за опростено пазаруване
Портфейлът ви е прекалено претъпкан с карти? Облекчете товара си, като лесно добавяте кодове на членски и клубни карти от любимите си магазини в Amazfit GTR 4 чрез приложението Zepp18. Просто покажете кода на дисплея на часовника си, когато дойде време за сканиране, и продължете деня си.

Офлайн гласов асистент
Включете спортен режим, отворете функция за здравето и други чрез гласова команда, дори когато нямате интернет връзка. Кажете на часовника "Up Your Game", за да получите вградена изненада...

Отговаряне на телефонни обаждания чрез Bluetooth
Чрез Bluetooth връзка с вашия телефон Amazfit GTR 4 може да се използва за приемане и отговаряне на телефонни обаждания, за да ви помогне да поддържате лични и професионални контакти, докато сте в движение.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти