Смарт часовник Xiaomi Amazfit T-Rex 2 47mm, Зелен

Смарт часовник Xiaomi Amazfit T-Rex 2 47mm, Зелен

id s1752248
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Amazfit T-Rex 2

Издръжлив GPS смарт часовник за открито

Двулентов и 5 сателита за позициониране | Работа при ултраниски температури
Импортиране на маршрути и навигация в реално време | Издръжливост от военен клас | 24-дневен живот на батерията

Супер издръжлив отвътре навън

Изживейте тръпката от лова с абсолютния титан на издръжливостта, който е Amazfit T-Rex 2. Часовникът е преминал 15 теста от военен клас , за да докаже, че може да бъде до вас в разгара на деня по вашите маршрути през влажни тропически гори, нагоре по планините или надолу при ледени температури.

Сила, която е извън този свят

За да премине крайния тест за издръжливост, Amazfit T-Rex 2 беше изпратен в екстремната и непредсказуема среда на космоса, където издържа на въздушно налягане 0,2% от това на морското равнище на Земята и температури до -64°C. По време на двучасовото и половина пътуване в двете посоки смарт часовникът достигна максимална височина от около 113 000 фута, след което се върна на Земята със скорост над 180 мили в час.

Издръжлив стил

Дръзкият и модерен външен вид на Amazfit T-Rex 2 е вдъхновен от духа на природата. HD AMOLED дисплеят е ясен като най-чистия океан и ви позволява да отразявате чудесата на дивата природа или неукротимата градска джунгла чрез десетки циферблати с подходящи винаги включени дисплеи2. Изтеглете любимия си от приложението Zepp или дори качете уникално изображение, което означава нещо специално за вас.

Готови за действие

Amazfit T-Rex 2 еволюира и предлага голям екран, на който по-лесно да виждате данните, които са жизненоважни за вашето приключение - независимо дали сте под слънцето на пустинята, на градските улични лампи или на къмпинг на лунна светлина. Матовото покритие на часовника и външният панел с метален обков се допълват и от силиконова каишка, която отвежда потта и запазва часовника сух и удобен, докато смело преодолявате природните стихии.

Силата да издържите на всяко приключение

С достатъчно мощна батерия, за да издържи приключения до 24 дни при обичайно използване, Amazfit T-Rex 2 е пълен с енергията, от която се нуждаете, за да се впуснете в търсене на приключения.

Работа при свръхниски температури

Създаден за смелчаци, Amazfit T-Rex 2 е достатъчно издръжлив, за да работи дори при екстремни температури до -30°C. Така че тялото на часовника не само може физически да устои на студа, но можете да продължите да използвате функциите на часовника, докато условията стават все по-интензивни. Станете свидетели на изкована в лед сила.
Живот на батерията при свръхниски температури до -30°C.

Двулентова връзка и ползване на 5 сателита при локализиране

Преминете отвъд границите на приключенията с двубандовото позициониране на часовника и поддръжката на пет сателитни системи за позициониране, които могат ефективно да намалят смущенията в околната среда и да постигнат по-прецизно позициониране. Туристите, катерачите и изследователите от всякаква величина също могат да покоряват нови височини и да откриват нови пътища с вградения компас и барометричния висотомер на T-Rex 2.

Подивявайте с над 150 вградени спортни режима

Огромната селекция от над 150 спортни режима на Amazfit T-Rex 2 включва режима за тестване на издръжливостта Триатлон, професионалния режим за записване на данни за обиколка Track Run с интелигентна корекция на траекторията и по-спокойния режим Golf Swing. Каквато и дейност да ви вълнува, вероятно ще намерите подходящ режим в T-Rex 2.

Смело в бурята с 10 ATM водоустойчивост

За тези, които имат чувство за приключения, което никога не заглъхва, часовникът има степен на водоустойчивост от 10 ATM, което означава, че може да издържи на еквивалента на 100 метра водно налягане. Изправете се пред дъжда, управлявайте басейна и покорете океана с Amazfit T-Rex 2.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти