Смарт часовник Xiaomi Amazfit Cheetah Square, Сив
Описание

Ненадмината GPS точност | Персонализирани насоки за тренировки| Олекотен дизайн | Превърнете се в бегача, към когото се стремите.

Проследявайте бягането си с помощта на местоположение, което е 99,5% по-точно, като професионалните GPS локатори със златен стандарт.

MaxTrack™: Водеща в индустрията GPS технология.
Amazfit Cheetah прави революция в позиционирането на смарт часовници с авангардната си двулентова GPS антена, която улавя същия тип кръгово поляризирани сигнали, които предават всички сателити.

Тази технология позволява на часовника да улавя максимално количество сигнали и да осигурява по-точно позициониране.

GPS точност по златен стандарт.
Amazfit Cheetah може да улавя сателитни сигнали L1 и L5 за прецизно двулентово GPS проследяване и поддържа шест сателитни системи за позициониране за надеждно покритие. Ние ви подсигуряваме, където и да тичате.

Импортиране, картографиране и изпълнение на любимите ви маршрути.
Прецизна навигация.
Импортирайте файл с маршрут от приложението Zepp и навигирайте с невероятна точност, докато бягате.

Офлайн карти.
Потърсете в приложението Zepp цветна карта на района, в който планирате да бягате, и я изтеглете в часовника. Свържете я със съответния импортиран маршрут и лесно ще разберете кой завой да вземете, дори когато бягате по непознати пътеки.

Запазване на точките на местоположение.
Редовното тичане по един и същ маршрут е чудесен начин да забележите подобрението си с течение на времето, затова съхранявайте любимите си файлове с маршрути в часовника за лесен достъп. Можете дори да запазвате точки за местоположение, докато вървите, и да се връщате към тях друг път.

Персонализирани тренировки за всеки бегач.
Подобрен за Amazfit Cheetah, Zepp Coach™ използва силата на изкуствения интелект, за да осигури персонализирани планове за бягане, съобразени с вас и вашите цели.

Плановете се генерират въз основа на текущото ви ниво на бягане, целевата дата и разстоянието на състезанието, както и целите ви за състезанието, за да ви помогнат да се подготвите за големия ден в идеално състояние.

Персонализиране на данните за ефективността ви.
Изберете до шест показателя, които да се показват в интерфейсите на спортните ви режими, за да се съсредоточите върху данните, които са важни за вашите уникални цели. Всяка категория данни има богат избор от показатели, така че е лесно да сравнявате детайли от последната си обиколка с текущата и много други.

Следете темпото и се подготвяйте ефективно.
Тренирате за състезание? Задайте цел за темпо с изкуствен интелект във Virtual Pacer и вижте как ще се справите. Когато имате няколко бягания зад гърба си и искате да видите как бихте се представили в деня на състезанието, проверете прогнозите си за постижения в състезанието в приложението Zepp.

Разберете специализираните данни за фитнес.
Проследявайте своя VO2 Max и получавайте резултати в реално време по време на спортните режими "Бягане на открито" и "Бягане на писта", така че да знаете дали се подобрявате, или трябва да си починете. Разберете представянето си на по-дълбоко ниво с PeakBeats™.

Споделете своя напредък.
Благодарение на партньорството между Amazfit и adidas Runtastic маршрутите ви за бягане и данните за постиженията ви могат да бъдат синхронизирани с акаунта ви в adidas Running, заедно със Strava, Komoot и Relive - и дори с приложения за смартфони като Apple Health и Google Fit.

От точното проследяване на сърдечния ритъм до автоматичното определяне на вида на тренировката, която започвате, Amazfit Cheetah се грижи за основните неща, за да можете да се съсредоточите върху бягането.

Разберете как да възстановите сърдечния си ритъм.
Проверете възстановяването на сърдечния си ритъм в приложението Zepp през трите минути след края на упражнението. Проследяването на времето, необходимо за възстановяване на сърдечната честота в покой след тренировка, е чудесен начин да разберете нивото на физическата си подготовка и интензивността на дейността.

150+ спортни режима.
Със специални режими за бягане на открито, бягане на пътека, триатлон, HIIT и други, Amazfit Cheetah има спортен режим за всеки тип бегач.
Разпознаване на силови упражнения.
Amazfit Cheetah може автоматично да разпознава 25 силови упражнения и да проследява сериите, повторенията и времето за почивка. А когато приключите, проверете в приложението Zepp, за да видите кои мускули сте тренирали.

Лек и издръжлив, удобен и дишащ.
Този аеродинамичен смарт часовник е създаден за бегачи, създаден от самите тях.

Динамичен, опростен дизайн.
Лекият корпус на часовника, изработен от издръжлив полимер, подсилен с влакна, е готов за действие. Чувствайте се комфортно, дори по време на интензивни упражнения със силно изпотяване, благодарение на порестата и дишаща каишка от течен силикон.

Лесен за четене, лесно за управление.
HD AMOLED дисплеят на часовника е лесен за четене във всякаква среда - с максимална яркост, която може да достигне до 1000 нита.

А за лесно управление по време на бягане, удобните коронка и бутон гарантират, че взаимодействието с часовника винаги е безпроблемно.

За да изпреварите конкуренцията, трябва да постигнете максимална ефективност, така че се нуждаете от смарт часовник, който да ви помогне да рационализирате подхода си към постигането на професионални, спортни и житейски цели.

Вградена Amazon Alexa.
Проверявайте времето и получавайте друга интелигентна помощ, преди да се впуснете в действие.

Гласов асистент в офлайн режим.
Изпълнявайте функции като отваряне на спортен режим чрез гласова команда, без ръце.

Сутрешни новини.
Насладете се на обобщение на важна информация преди сутрешното си бягане.

Батерия, която не спира да работи.
Amazfit Cheetah може да издържи до 14 дни и има енергия, която може да съответства на вашата. Активирайте автоматичния GPS режим и часовникът интелигентно ще регулира GPS настройките, за да пести енергия, когато бягате в райони със силни сателитни сигнали.

Здравно ориентираната операционна система Zepp OS 2.0 и усъвършенстваният сензор BioTracker™ PPG работят заедно, за да осигурят изключително точно проследяване на здравните данни и физическата форма.

Свържете се с приложението Zepp.
Приложението Zepp на вашия телефон е удобно както за потребителите на Android, така и за тези на iOS и ви позволява да получавате достъп до прогнози за постиженията в състезанията, да създавате тренировъчни шаблони и да преглеждате подробни данни за спортни режими като Track Run, Силова тренировка и др. То също така осигурява анализ на здравните данни и упражненията, разполага с магазини за циферблати и приложения, осигурява системни актуализации за вашия часовник и улеснява управлението на интелигентни устройства.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти