Смарт часовник Samsung GALAXY WATCH 3 R850NZS SILVER 41MM , 1.20 , DUAL CORE , 1 , Друга OS

Смарт часовник Samsung GALAXY WATCH 3 R850NZS SILVER 41MM , 1.20 , DUAL CORE , 1 , Друга OS

id s630023
Описание

Запитали ли сте се някога как може да носите цялото съвременно технологично богатство на китката си? Смарт часовникът Samsung GALAXY WATCH 3 с моделен номер R850NZS в стилния сребрист цвят и с размер на корпуса от 41 мм е точно това - съвършенство, което се усеща с всяко движение на ръката.

Design & Display:
- Смарт часовникът се отличава с кръгъл дизайн и сребриста завършек, който придава елегантност и премиум излъчване.
- Оборудван е с 1.20-инчов Super AMOLED дисплей, който осигурява ясен и удобен потребителски интерфейс, позволяващ показването на детайлна информация и графики.

Build & Comfort:
- Съставката включва висококачествена кожена каишка в черно с детайлни шевове, което гарантира комфорт и издръжливост.
- Конструкцията се характеризира с рамка от неръждаема стомана, която увеличава здравината и дълготрайността на часовника.

Functionality:
- Устройството предлага възможност за проследяване на различни аспекти от личното здраве и активности на потребителя, както и показване на времето и други персонализирани циферблати.
- Вероятно включва въртящ се безел за интуитивно навигиране през менютата и приложенията.

Connectivity & Sensors:
- Въпреки че точните спецификации не са видими, може да се предположи, че смарт часовникът включва сензори като пулсомер, видим на гърба, поддържащи проследяването на здравето и фитнеса.
- Часовникът вероятно поддържа безжични възможности за свързване като Bluetooth за свързване със смартфони и възможно Wi-Fi за независими мрежови функции.

Общо взето, Samsung GALAXY WATCH 3 съчетава елегантност с функционалност, проектиран да задоволи потребителите, които ценят съчетанието на традиционен часовник с естетика и модерни функции на смарт часовник. С дуален процесор и работещ на собствена операционна система, различна от популярните като Android или iOS, този аксесоар е създаден да бъде ваш незаменим помощник.

Смарт часовникът е оборудван с множество функции за мониторинг на здравето и активностите като пулсомер, измерване на изгорените калории, следене на съня, барометър, компас и оксиметър SPO2. Също така, включва GPS, NFC и Wi-Fi свързаност, крачкомер и батерия с капацитет от 247mAh, което го прави идеален за активния и модерен човек, който иска да остане информиран и свързан по всяко време.

Ако търсите повече от Смарт часовници или искате да разгледате други продукти на марката Samsung, посетете Смарт часовници Samsung. Тук ще откриете разнообразие от модели, които отговарят на вашия стил и нужди.

Смарт часовникът Samsung GALAXY WATCH 3 е създаден за хора, които ценят технологиите и искат да бъдат в крак с времето. Той е идеален за мъже и жени с активен начин на живот, които се стремят към оптимизиране на своето ежедневие и подобряване на своето здраве. Независимо дали сте в офиса, на разходка или във фитнеса, този смарт часовник ще ви помогне да останете организирани, мотивирани и винаги във връзка с важните за вас хора и информация.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти