Смарт часовник Huawei WATCH GT 4 Phoinix BLACK 46mm B19F 55020BGS , 1.43
Описание

Открийте света на високите технологии със "Смарт часовник Huawei WATCH GT 4 Phoinix BLACK 46mm B19F 55020BGS, 1.43". Този стилен аксесоар е създаден за активния и модерен човек, който цени качеството и функционалността.

С голям 1.43-инчов AMOLED дисплей, Huawei WATCH GT 4 предлага изключително ясна и детайлна визуализация на вашата активност и известия. Със своята издръжлива батерия, часовникът гарантира до две седмици употреба с едно зареждане, което означава, че можете да забравите за ежедневното търсене на зарядно устройство.

Интелигентните функции за следене на здравето, като мониторинг на сърдечния ритъм и качеството на съня, се грижат за вашето благополучие денонощно. С вградения GPS, Huawei WATCH GT 4 е идеалният спътник за тичане, колоездене или планински преходи, осигурявайки точни данни за маршрута и изминатото разстояние.

Елегантният дизайн с черен цвят и класическа форма го прави подходящ за всякакви ситуации - от спортната писта до офиса. Съвместимостта с Android и iOS устройства гарантира, че ще останете свързани, където и да отидете. Изживейте удоволствието от технологичния напредък с Huawei WATCH GT 4 и дайте модерен акцент на вашия стил.




    Виж още Смарт часовници и гривни
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти