Смарт часовник Huawei WATCH GT 3 STAINLESS STEEL B29 46mm 55028447 , 1.43 , 4

Смарт часовник Huawei WATCH GT 3 STAINLESS STEEL B29 46mm 55028447 , 1.43 , 4

id s2212113
Описание

Искате ли да носите на китката си не просто часовник, а малко технологично чудо? Смарт часовникът Huawei WATCH GT 3 STAINLESS STEEL B29 46mm 55028447 е тук, за да преобрази вашето ежедневие и да ви предложи стил, функционалност и надеждност, събрани в един изискан аксесоар.

Дизайн и изработка: Смарт часовникът е снабден с премиум корпус от неръждаема стомана и елегантна верижка, което гарантира издръжливост и класа. Класическият кръгъл циферблат с високоразделителен дисплей с диагонал 1.43 инча е украсен с два физически бутона за лесна навигация и достъп до разнообразни функции.

Дисплей: Яркият и чист AMOLED сензорен екран осигурява интуитивен интерфейс и лесно четимост, с резолюция от 466x466 пиксела, което прави всяка информация разпознаваема с един поглед.

Функционалност: Смарт часовникът предлага впечатляващи възможности за следене на физическата активност, като броене на стъпките и мониторинг на температурата, както и удобни умни известия, които ви държат винаги информирани. Съвместимостта с Harmony OS 2.1.0 и Android 4.4 или по-нова версия гарантира, че ще можете да се свързвате безпроблемно с вашите устройства.

Смарт часовникът Huawei WATCH GT 3 е идеален за хора, които ценят технологиите и винаги са в движение. Той е създаден, за да удовлетвори нуждите на активния, модерен човек, който не прави компромис със стила. Независимо дали сте спортист, бизнес професионалист или просто търсите удобство в ежедневието, този смарт часовник ще се превърне във ваш незаменим помощник.

Сред ключовите характеристики на Huawei WATCH GT 3 се открояват пулсомер, измерване на изгорените калории, следене на съня, барометър, оксиметър SPO2 и GPS за точно проследяване на маршрута ви. С 4GB вградена памет, високоговорител и микрофон, този смарт часовник е истински мултимедиен център на китката ви. Освен това, с батерия от 455mAh, той обещава дълготрайност и надеждност, което е от съществено значение за забързаното ежедневие.

Открийте света на Смарт часовници и се потопете в разнообразието от функции, които предлагат. А ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите Смарт часовници Huawei, които предлагаме.

В крайна сметка, Huawei WATCH GT 3 STAINLESS STEEL B29 46mm 55028447 не е просто устройство, което показва времето. Това е вашият личен асистент, вашето вдъхновение за активен и здравословен начин на живот, вашата връзка със света. Изберете иновацията и стила, изберете своя смарт часовник и превърнете всеки ден в приключение.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти