Смарт часовник Garmin Fenix 7s Solar RG-LS 010-02539-11 , 1.20

Смарт часовник Garmin Fenix 7s Solar RG-LS 010-02539-11 , 1.20

id s2168195
Описание

Запознайте се с вашия нов неразделен спътник в ежедневието и спортните приключения - Смарт часовник Garmin Fenix 7s Solar RG-LS 010-02539-11. Със своя изискан дизайн, обрамчен с розово златист борд и светлокафяв каишка, този модел е създаден да впечатлява и да издържа на всяко предизвикателство.

С иновативната си функция за зареждане чрез слънчева светлина, този смарт часовник обещава удължен живот на батерията, позволявайки ви да се наслаждавате на своите активности без прекъсване. С 1.20-инчовия си дисплей, устройството предоставя важна информация като време, дата и данни за активността ви, докато допълнителните метрики и функции са лесно достъпни чрез интуитивния интерфейс на часовника.

Функциите за напредно проследяване на физическата активност, системите за навигация на открито и мониторинг на здравето са само част от ключовите характеристики на Garmin Fenix 7s Solar. Той е създаден за хора с активен начин на живот, спортисти и любители на приключенията, предлагайки водоустойчивост, здравина и множество сензори за проследяване на изпълнението в различни спортове и условия.

Съчетанието от стил, технология и издръжливост прави този смарт часовник мощен спътник както за ежедневието, така и за изискващите приключения. С него ще имате достъп до известия за обаждания и съобщения, пулсомер, измерване на изминато разстояние, изгорени калории, барометър, компас, оксиметър SPO2, GPS и Wi-Fi връзка, както и крачкомер за прецизно отчитане на вашата активност.

Специално за любителите на Смарт часовници Garmin, този модел предлага 24 месеца гаранция и е съвместим с различни спортни дисциплини, което го прави идеален за хора на всякаква възраст, независимо от пола, семейното положение или интересите. Той е създаден да отговори на нуждите на тези, които ценят технологиите и искат да останат свързани, докато се наслаждават на активен и здравословен начин на живот.

Изберете Garmin Fenix 7s Solar и превърнете всеки свой ден в приключение, което ще бъде измерено, анализирано и усъвършенствано с помощта на вашето ново технологично чудо. Открийте повече от изключителните Смарт часовници Garmin и се подгответе за следващото ниво на свързаност и функционалност.

Със Смарт часовник Garmin Fenix 7s Solar RG-LS 010-02539-11, вие сте винаги една стъпка напред. Насладете се на свободата да изследвате, да тренирате и да живеете пълноценно, знаейки, че имате надежден и стилен партньор на китката си.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти