Смарт часовник Garmin FENIX 5X Plus Sapphire Black 010-01989-01 , 1.20

Смарт часовник Garmin FENIX 5X Plus Sapphire Black 010-01989-01 , 1.20

id s465345
Описание

Открийте своя верен спътник в лицето на Смарт часовник Garmin FENIX 5X Plus Sapphire Black 010-01989-01, който е не просто аксесоар, а мощен инструмент за всеки, който обича активния начин на живот и приключенията. Със своята 1.20-инчова дисплейна площ, този мултиспортен GPS часовник е създаден да задоволи нуждите на спортисти и любители на откритите пространства.

Основни характеристики:

- Здрава конструкция с черен корпус и бутони, изработени да издържат на екстремни условия и употреба на открито.

- Сапфирено стъкло на дисплея за устойчивост на надраскване и запазване на яснотата в дългосрочен план.

- Вграден монитор за сърдечен ритъм, който следи кардиоваскуларните показатели.

- Брояч на стъпките за ежедневно проследяване на активността.

- Алтиметър за измерване на надморската височина, полезен за туризъм и планински изкачвания.

Предимства:

- Възможност за проследяване на множество спортове, което го прави идеален за различни фитнес активности.

- GPS и навигационни функции за планиране и проследяване на маршрути.

- Предоставя ключови здравни и производителни метрики на едно поглед.

- Дизайнът на часовника подсказва водоустойчивост за употреба при всякакви метеорологични условия.

Дисплеят представя информацията в ярки цветове с червени акценти за лесно разчитане, което може да бъде особено полезно по време на активна употреба или при различни светлинни условия.

С Смарт часовници Garmin вие сте винаги информирани за вашето здраве и физическо състояние благодарение на иновативните технологии като триосен компас, жироскоп и барометричен алтиметър. Освен това, сензорът Pulse Ox предоставя ценни данни за нивата на насищане на кислород в кръвта, а вграденият пулсомер и цветната TopoActive карта на Европа, включваща Trendline™, ви позволяват да следите вашето здраве и местоположение с невероятна точност.

Използвайки Garmin Pay™ ready, можете лесно да плащате с часовника си, без да е необходимо да носите портфейл. Животът на батерията е изключително дълъг - до 20 дни в режим на смарт часовник и 13 часа в GPS режим, което ви осигурява надеждност и спокойствие по време на вашите приключения.

Ако сте човек, който цени технологиите и активния начин на живот, то този часовник е идеален за вас. Независимо дали сте професионален спортист, любител на екстремните спортове или просто търсите надежден уред, който да ви помага в ежедневието, Смарт часовник Garmin FENIX 5X Plus Sapphire Black е създаден да отговори на високите ви изисквания.

За да разгледате още Смарт часовници или да откриете други продукти от марката, посетете Смарт часовници Garmin. Изберете качеството и иновациите, които Garmin предлага, и се насладете на всяко свое приключение с увереност.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където технологията и стилът се срещат, за да предложат на клиентите не просто продукти, а изживявания и емоции. Смарт часовникът Garmin FENIX 5X Plus Sapphire Black е пример за иновация, която обогатява всеки аспект от вашето ежедневие и спортни дейности.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти