Смарт часовник Garmin FENIX 5 Sapphire Black 010-01688-11 , 1.20

Смарт часовник Garmin FENIX 5 Sapphire Black 010-01688-11 , 1.20

id s487553
Описание

Искате ли да превърнете всяко свое приключение в незабравимо изживяване? Смарт часовникът Garmin FENIX 5 Sapphire Black е създаден точно за вас – активни и динамични хора, които ценят високото качество и иновациите.

Дизайн:

Този изискан аксесоар притежава стилен черен цвят и е изработен с кристал сапфир на циферблата за изключителна устойчивост на надраскване. Силиконовата му каишка осигурява комфорт дори и при най-интензивните тренировки, а размерът на екрана от 1.20 инча гарантира че всяка информация ще бъде видима с яснота.

Функционалност:

Смарт часовникът е оборудван с крачкомер и монитор за сърдечен ритъм, което ви позволява да следите вашите фитнес цели с лекота. Разполага с напреднали функции за тренировка, включително оценка на VO2 max и съветник за възстановяване. Смарт известията ще ви държат в течение с алерти за обаждания, текстови съобщения и имейли, а чрез магазина Connect IQ можете да персонализирате циферблата и да добавяте приложения.

Издръжливост:

Водоустойчивата конструкция е подходяща за плуване и водни спортове, а здравият дизайн е създаден да издържи на предизвикателствата на открито.

Свързаност и сензори:

Вградените GPS и GLONASS осигуряват точно позициониране, докато барометричният алтиметър и 3-осният компас са незаменими за навигацията.

Живот на батерията:

Удълженият живот на батерията е идеален за дълги пътешествия или непрекъсната употреба без често зареждане.

Garmin FENIX 5 Sapphire Black е създаден за авантюриста, който търси съчетание от функционалност, издръжливост и свързаност в елегантен пакет. Независимо дали сте професионален спортист, любител на екстремните изживявания или просто искате да поддържате активен начин на живот, този смарт часовник ще отговори на всяко ваше изискване.

За всички, които търсят високотехнологичен спътник за своите ежедневни занимания и тренировки, Смарт часовници от Garmin предлагат непреходна стойност и качество. Ако искате да разгледате още продукти от тази категория и марка, посетете Смарт часовници Garmin.

С Garmin FENIX 5 Sapphire Black вие сте винаги една крачка напред. Той не просто измерва вашата активност, той ви вдъхновява да достигнете нови върхове и да преоткриете света около себе си. Изживейте приключението с часовник, който разбира вашите нужди и ви помага да бъдете най-добрата версия на себе си.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти