Смарт часовник Garmin FENIX 5 Plus Silver 010-01988-11 , 1.20

Смарт часовник Garmin FENIX 5 Plus Silver 010-01988-11 , 1.20

id s487552
Описание

Открийте своя верен спътник в лицето на Смарт часовника Garmin FENIX 5 Plus Silver 010-01988-11, който съчетава елегантност и многофункционалност в едно. Със своята изтънчена сребриста рамка и черна каишка, този смарт часовник е идеален за активни хора, които ценят стила и технологиите.

С размер на екрана от 1.20 инча (3.04 см) и висока резолюция от 240 x 240 пиксела, дисплеят е лесен за четене дори и на пряка слънчева светлина. Интерфейсът предлага интуитивно аналогово изображение, което показва всички ключови данни за вашата дневна активност.

За любителите на спорта и фитнеса, Garmin FENIX 5 Plus предлага разнообразие от функции за проследяване на физическата активност, включително брояч на стъпки, измерване на сърдечния ритъм и надморска височина. Тези характеристики го правят идеален за всеки, който иска да следи своя прогрес и да подобрява своите резултати.

Въпреки че не са видими на снимката, смарт часовниците като FENIX 5 Plus обикновено включват GPS функционалност, мониторинг на сърдечния ритъм директно от китката и други сензори, които позволяват детайлно проследяване на фитнес активността и навигация.

Изработен от премиум материали, този смарт часовник е проектиран да издържа на елементите и да осигури дълготрайност, което го прави подходящ за всякакви спортни и външни дейности.

Със своята универсалност, Garmin FENIX 5 Plus е подходящ както за ежедневно носене, така и за интензивни външни спортове. Сред допълнителните функции, които може да предложи, са смарт известия, вградена памет за музика и решения за безконтактни плащания.

С живот на батерията до 12 дни в режим смарт часовник и до 18 часа в режим GPS, водоустойчивостта и профилите за надморска височина, този модел е създаден да издържи на предизвикателствата на активния начин на живот. Съвместим е както с iPhone®, така и с Android™ устройства, което гарантира, че ще бъдете винаги свързани, независимо от вашата мобилна платформа.

За тези, които търсят устройство, което да отговаря на динамичния им начин на живот и да предоставя важна информация за тяхното здраве и фитнес, Смарт часовници Garmin са перфектният избор. Разгледайте разнообразието от модели на Смарт часовници Garmin и открийте този, който най-добре отговаря на вашите нужди и стил.

Ако сте любител на технологиите и винаги сте в движение, Garmin FENIX 5 Plus е създаден за вас. Независимо дали сте спортист, пътешественик или просто искате да поддържате активен и здравословен начин на живот, този смарт часовник ще ви помогне да останете в крак с времето и да постигнете вашите цели. Открийте повече възможности и изберете своя идеален модел от широката гама Смарт часовници в нашия онлайн магазин.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти