Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Orange/Bieg Loop S/M mrf13 , 1.92 , 64 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core

Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Orange/Bieg Loop S/M mrf13 , 1.92 , 64 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core

id s2491349
Описание

Искате ли да бъдете винаги в крак с времето и технологиите? Представяме ви Смарт часовника Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm с оранжева/бежова текстилна каишка, който е истинско технологично чудо, предназначено за активния и модерен човек.

Този модел се отличава със своята свързаност, позволявайки ви да останете в течение дори когато смартфонът ви не е наоколо. Със своите 49 мм корпус и 1.92-инчов екран, той предлага голям и ярък дисплей, който улеснява четенето и взаимодействието. С 64GB вътрешна памет, имате достатъчно място за приложения, музика и други данни. Процесорът Apple S9 SiP с 64-битов двуядрен процесор гарантира гладка работа и ефективна многозадачност.

Уникалният дизайн с оранжев акцент върху Digital Crown и текстилната каишка придава на часовника спортен и стилен вид, подходящ за активни потребители с изтънчен вкус. Apple Watch Ultra 2 е създаден да бъде здрав и водоустойчив, адаптиран за любителите на открити пространства и фитнес. Естетическото привличане се съчетава с високотехнологична функционалност и модерни дизайнерски елементи.

Сред основните предимства на този смарт часовник са включени всеобхватни функции за проследяване на здравето и фитнеса, включително мониторинг на сърдечния ритъм и GPS. Независимо дали сте спортен ентусиаст или просто искате да поддържате активен начин на живот, този часовник е идеалният спътник за вас.

Сред допълнителните характеристики на Смарт часовника Apple Watch Ultra 2 са вграденият дълбокомер и сензор за температура на водата и тялото, което го прави идеален за гмуркане и други водни спортове. Със сертификата EN13319, той е водоустойчив до 100 метра, което го прави надежден избор за всякакви приключения.

За тези, които искат да останат свързани, часовникът предлага известия за обаждания и съобщения, както и възможност за проследяване на изминато разстояние, изгорени калории и качество на съня. Освен това, със сензори като алтиметър, компас и оксиметър SPO2, той е истински многофункционален инструмент за всеки, който обича да изследва света около себе си.

Ако търсите още Смарт часовници APPLE, посетете нашия уебсайт, където ще откриете широка гама от модели, които да отговорят на вашите нужди и стил.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където технологията и стилът се срещат. Потопете се в света на Смарт часовници и изберете своя верен спътник в ежедневието. С Apple Watch Ultra 2, вие сте винаги една крачка напред!




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти