Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Orange/Bieg Loop M/L mrf23 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Orange/Bieg Loop M/L mrf23 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

id s2491348
Описание

Открийте света на технологиите с новия измерител на времето и активността – Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Orange/Bieg Loop M/L. Този иновативен аксесоар от APPLE е създаден да бъде Вашият незаменим спътник в ежедневието и приключенията.

С голям и ярък 1.92-инчов LTPO OLED дисплей, този смарт часовник предлага впечатляваща видимост и лесна интеракция с приложенията, съобщенията и функциите. С резолюция от 410x502p, Apple Watch Ultra 2 осигурява кристално чисто изображение, което оживява на китката Ви. Always-On Retina display технологията гарантира, че важната информация винаги е на една погледна разстояние.

Със своите 64GB вътрешна памет, този смарт часовник предлага обем за съхранение на множество приложения, музика и данни. Задвижван от мощния Apple S9 SiP 64-bit Dual Core процесор, часовникът гарантира плавна работа и оптимизирана енергийна ефективност, което удължава живота на батерията.

Със своята водоустойчивост до 100 метра и сертификат EN13319, този модел е идеален за плуване и водни спортове. Допълнително, сензорите за дълбочина и температура на водата и тялото правят Apple Watch Ultra 2 перфектен за гмуркане и други подводни изследвания.

Съвместимостта с eSIM позволява на часовника да се свързва с мобилни мрежи независимо от смартфон, което е особено полезно по време на тренировки или когато сте навън. Също така, с Bluetooth 5.3, Wi-Fi и NFC, той лесно се свързва с други устройства и услуги.

За любителите на активния живот, Apple Watch Ultra 2 предлага пулсомер, следене на изгорените калории, изминато разстояние, алтиметър, компас и оксиметър SPO2. Следенето на съня е още една функция, която помага за поддържане на здравословен начин на живот.

Стилният оранжево-бежов текстилен ремък в размер M/L осигурява удобство и издръжливост, а робустният дизайн с изразителна цифрова корона и страничен бутон подсказва подобрена употреба, особено в активни или външни среди.

Визуалните материали акцентират върху дисплея и ремъка на часовника, показвайки естетичните и функционални елементи, подходящи за модерния начин на живот, който цени свързаността, фитнеса и стила. Смарт часовници APPLE са създадени да отговорят на нуждите на динамичния и технологично ориентиран потребител.

Представете си активен човек, който цени свободата на движение и е в търсене на устройство, което да бъде негов надежден помощник във всеки един момент. Apple Watch Ultra 2 е създаден за тези, които не се задоволяват с малко и искат да използват всяка възможност, която животът предлага. За повече информация и разнообразие от Смарт часовници, посетете нашия уебсайт.

Верига магазини ЗОРА предлага този изключителен продукт, който е не просто устройство, а верен партньор във Вашето ежедневие и приключения. Потопете се в света на Смарт часовници и открийте нови възможности за свързаност, здраве и стил.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти