Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Olive Alpine Loop L mrf03 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Olive Alpine Loop L mrf03 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

id s2491350
Описание

Искате ли да надградите активния си начин на живот с технология, която не само следва всяка стъпка, но и ви вдъхновява да постигате повече? Смарт часовникът Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm с Olive Alpine Loop е създаден за хора, които не познават граници в стремежа си към отличие.

Дизайн и изработка: С този уникален аксесоар на китката си, ще се насладите на издръжливостта на 49мм титаниев корпус и стилната Olive Alpine Loop каишка, която осигурява удобство и сигурност дори при най-интензивните дейности. Естетиката е прецизно допълнена със здравия корпус на часовника и характерната каишка с петли.

Дисплей и интерфейс: Яркият и остър 1.92-инчов дисплей гарантира лесно четимост при различни светлинни условия. Персонализирането на циферблата и поддръжката на множество компликации ви позволяват да видите важна информация с един поглед. Цифровата корона с оранжев акцент добавя стил и улеснява навигацията.

Производителност и хардуер: Смарт часовникът е задвижван от процесора Apple S9 SiP с 64-битов двуядрен процесор, което осигурява бърза производителност и изпълнение на приложения. С 64GB вътрешна памет, имате достатъчно място за приложения, музика и данни.

Свързаност и сензори: Опциите за клетъчна свързаност позволяват комуникация и достъп до данни без необходимост от телефон. Часовникът разполага с множество сензори за проследяване на здравето, включително мониторинг на сърдечния ритъм и кислорода в кръвта. Интегрираният GPS осигурява точно проследяване на местоположението и навигационни функции.

Apple Watch Ultra 2 подчертава дизайн, който балансира между естетика и функционалност, предлагайки високопроизводителен смарт часовник, подходящ за широк спектър от среди и сценарии за употреба. Независимо дали сте професионален спортист, любител на приключенията или просто искате да поддържате активен и здравословен начин на живот, този часовник е създаден да ви бъде надежден партньор.

Сред функциите, които правят този модел изключителен, са водоустойчивостта до 100 метра, сертификатът EN13319, дълбокомерът, сензорът за температура на водата и тялото, както и Always-On Retina дисплеят. Той е идеален за активни индивиди, които ценят прецизността и иновациите в ежедневието си.

За да разгледате още Смарт часовници APPLE, посетете нашия уебсайт. Ако търсите разнообразие от Смарт часовници, ние ви предлагаме широка гама от модели, които да отговорят на вашите нужди и предпочитания.

Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm с Olive Alpine Loop е повече от смарт часовник – това е символ на иновация и стил, който ви мотивира да бъдете по-добри всеки ден. Изберете технологията, която върви ръка за ръка с вашия активен ритъм и не прави компромис с качеството и функционалността.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти