Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Indigo Alpine Loop M mret3 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Indigo Alpine Loop M mret3 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

id s2506892
Описание

Открийте света на иновациите и стил с Смарт часовници от ново поколение! Представяме ви Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Indigo Alpine Loop M mret3 – устройството, което преобразява всяко движение в изживяване.

Дизайн и Изработка:
Apple Watch се отличава със здрав дизайн и размер на корпуса от 49mm, подходящ за различни размери на китки. Включената Indigo Alpine Loop каишка предлага издръжливост и комфорт за външни активности.

Дисплей:
Часовникът се гордее с 1.92-инчов дисплей с ярки цветове и ясна резолюция, което позволява лесно четимост.

Производителност:
Снабден с Apple S9 SiP (System in Package), смарт часовникът осигурява плавна работа със своя 64-битов двуядрен процесор.

Свързаност:
Мобилната свързаност позволява комуникация без нужда от телефон, включително обаждания и съобщения.

Потребителски Интерфейс:
Персонализираният интерфейс на часовника, показан на снимките, подсказва фокус върху проследяването на здравето и активността, навигацията и околната среда, като надморска височина.

Допълнителни Характеристики:
Смарт часовникът изглежда е водоустойчив, което се подсказва от маркировката "+250 FT", указваща високо ниво на устойчивост на водно налягане.

Предимства:
Комбинацията от мобилна възможност, солидна производителна мощ и всеобхватен набор от сензори го правят изключително способно устройство както за ежедневна употреба, така и за специализирани външни дейности.

Имайте предвид, че тези характеристики са изведени въз основа на информацията, видима на снимките, и може да не покриват пълния диапазон от възможности на устройството.

Създаден за активни хора, които ценят технологиите и стила, Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 е идеален за спортисти, авантюристи и всеки, който обича да бъде в крак с времето. Независимо дали сте професионален атлет или просто търсите устройство, което да ви поддържа свързани и информирани, този смарт часовник е перфектният избор.

Със своята Always-On Retina дисплей технология, вие никога няма да пропуснете важна информация. Дълбокомерът и сензорите за температура на водата и тялото са само част от иновациите, които този часовник предлага. Освен това, с водоустойчивост до 100 метра и EN13319 сертификат, той е готов за всяко приключение.

Открийте повече Смарт часовници APPLE и изберете този, който най-добре отговаря на вашия активен начин на живот. Или разгледайте широката гама от Смарт часовници, за да откриете идеалния спътник за всяко едно от вашите приключения.

С Apple Watch Ultra 2 вие сте винаги една крачка напред. Той не е просто часовник, а ваш личен асистент, който следи за здравето и активността ви, докато вие се наслаждавате на живота.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти