Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Green/Grey Loop S/M mrf33 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Green/Grey Loop S/M mrf33 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

id s2491347
Описание

Искате ли да надградите своя активен начин на живот с технология, която не само следва всяка ваша стъпка, но и ви вдъхновява да постигнете повече? Представяме ви Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm – вашият нов спътник във всяко приключение.

Със своя 49mm корпус, този смарт часовник е създаден да издържа на най-тежките условия, като в същото време предлага изискан дизайн, оптимизиран за максимална издръжливост. Голям, винаги активен Retina дисплей осигурява отлична видимост при различни светлинни условия, а Green/Grey Alpine Loop е изработен от мека, разтеглива тъкан за удобно и сигурно прилягане на китката ви.

Смарт часовникът е оборудван с Apple S9 SiP (System in Package) 64-битов двуядрен процесор, който осигурява високоскоростна производителност и ефективност. С 64GB вътрешна памет, имате достатъчно място за приложения, музика и други данни.

За тези, които обичат да остават свързани, смарт часовникът предлага самостоятелни клетъчни възможности за комуникация и пренос на данни без нужда от свързан iPhone. Интеграцията с GPS осигурява точно проследяване на местоположението и помощ при навигация.

Когато става въпрос за здраве и фитнес, този смарт часовник е несравним. Разполага с напреднали функции за проследяване на фитнес активността, показващи различни метрики с висока детайлност. Включва сензор за измерване на дълбочината под вода с водоустойчивост, подходящ за проследяване на плувни дейности, както и сензори за наблюдение на сърдечната честота и други показатели за благосъстоянието.

Софтуерът на часовника работи с watchOS, като предлага достъп до широк спектър от приложения и персонализирани циферблати. Интеграцията с екосистемата на Apple осигурява безпроблемна свързаност с други устройства и услуги на Apple.

За хората, които ценят свободата и автономността в своя динамичен живот, Apple Watch Ultra 2 е идеалният избор. Независимо дали сте спортист, авантюрист или просто искате да подобрите своето здраве и фитнес, този смарт часовник е създаден да ви мотивира и подкрепя. Открийте повече Смарт часовници APPLE и се подгответе за следващото си голямо предизвикателство.

Верига магазини ЗОРА ви предлага не само висококачествени продукти, но и изживяване, което отговаря на вашите нужди и желания. Изследвайте нашия асортимент от Смарт часовници и открийте технологията, която ще ви помогне да живеете живота си по-пълноценно.

С Apple Watch Ultra 2, вие сте винаги една стъпка напред. Бъдете смели, бъдете активни, бъдете винаги свързани със света и собственото си здраве. Това е часовникът, който променя правилата на играта.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти