Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Green/Grey Loop M/L mrf43 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Green/Grey Loop M/L mrf43 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

id s2491346
Описание

Открийте новия стандарт в света на Смарт часовниците с Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Green/Grey Loop M/L mrf43 – направен да издържи на всичко, което животът може да ви поднесе.

Основни характеристики и предимства:

1. Дизайн и изработка:

- Голям 49мм корпус, осигуряващ обширна площ за дисплея. - Здрава архитектура с титаниев корпус и плосък кристал от ръб до ръб. - Каишка в зелено/сиво Green/Grey Loop в размер M/L, проектирана за удобно носене. - Характерен оранжев бутон за бърз достъп до определени функции.

2. Дисплей:

- Високоразделителен 1.92-инчов (от ръб до ръб) екран, предоставящ ясни и живи визуализации. - Интерфейсът показва разнообразие от метрики наведнъж, като активностни пръстени, надморска височина и UV индекс.

3. Производителност:

- Задвижван от процесора Apple S9 SiP (System in Package) 64-битов двуядрен за бърза и ефективна производителност. - 64GB капацитет за съхранение, за да имате приложенията и медията си винаги на китката.

4. Свързаност и сензори:

- Възможност за самостоятелна комуникация и данни благодарение на вградената клетъчна свързаност. - Разширен набор от сензори за проследяване на здравето и фитнес активностите.

5. Издръжливост и устойчивост:

- Създаден да издържи на екстремни условия, идеален за външни дейности и спорт.

Предимствата на този смарт часовник включват голям дисплей, който улеснява четимостта и взаимодействието, премиум материали за дълготрайност и устойчивост на износване, клетъчна възможност за свързаност навсякъде и без нужда от телефон, както и мощен процесор за гладко потребителско изживяване.

Този смарт часовник е създаден да отговори на нуждите на активни потребители, които търсят висококачествено, издръжливо и богато на функции устройство за носене, което ги държи свързани и проследява техните активности ефективно. Със своята водоустойчивост до 100 метра и сертификат EN13319, той е не само практичен, но и надежден спътник за всяко приключение.

За тези, които обичат да се гмуркат или плуват, смарт часовникът разполага с дълбокомер и сензор за температура на водата, което го прави идеален за водни спортове. Освен това, сензорите за измерване на пулса, кислорода в кръвта и следенето на съня осигуряват цялостен преглед на вашето здраве и благосъстояние.

Изследвайте още Смарт часовници APPLE и открийте перфектния модел за вашия активен начин на живот. Или разгледайте нашия асортимент от Смарт часовници, за да намерите това, което най-добре отговаря на вашите нужди.

Без значение дали сте спортист, авантюрист или просто търсите най-новото технологично чудо за ежедневието, Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm е създаден да ви впечатли и да бъде ваш надежден партньор във всички начинания.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти