Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Blue/Black Loop S/M mrf53 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Blue/Black Loop S/M mrf53 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

id s2506890
Описание

Запознайте се с бъдещето на времето – Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Blue/Black Loop S/M е тук, за да преобрази всяка секунда от деня ви. Създаден за активния и модерен човек, който цени технологиите и стила, този часовник е истинска революция на китката ви.

Със своя 49mm корпус, Apple Watch Ultra 2 предлага голяма площ на дисплея, която улеснява визуализацията на важна информация. Издръжливата конструкция е идеална за външни дейности и спорт, а синьо-черната цветова комбинация на каишката добавя елегантност и стил. Иконичната дигитална корона, допълнена с допълнителен бутон, осигурява бърз достъп до ключови функции.

Дисплеят с висока резолюция от 1.92 инча осигурява ясни и живи визуализации, а интерфейсът представя разнообразна информация на един поглед, включително метрики за проследяване на активността. Обогатената цветова палитра на екрана улеснява четенето и взаимодействието.

Снабден с Apple S9 SiP 64-bit Dual Core процесор, този смарт часовник гарантира бърза и ефективна производителност. Също така, благодарение на вградената клетъчна свързаност, той позволява комуникация и използване на данни без необходимост от телефон.

Множеството функции, които се виждат на дисплея, включително време, кръгове на активността, надморска височина и UV индекс, подсказват за силната му многофункционалност, подходяща за фитнес, външни спортове и ежедневно проследяване на живота. Дизайнът на каишката изглежда здрав и удобен, подходящ за размер на китка S/M и вероятно заменяем за персонализация и комфорт.

Този смарт часовник е създаден за активни потребители, които търсят комбинация от издръжливост, производителност и обширни функции за проследяване на здравето и активността. С високоговорител, микрофон и известия за обаждания и съобщения, той е идеалният спътник за всеки, който желае да остане свързан дори при най-динамичните моменти на деня.

Със своята Always-On Retina дисплей технология, пулсомер, измерване на изгорените калории, следене на съня, алтиметър, компас и още множество функции, Apple Watch Ultra 2 е наистина универсално устройство. Той е водоустойчив до 100 метра и притежава сертификат EN13319, което го прави идеален за гмуркане и други водни спортове.

За тези, които искат да открият още Смарт часовници APPLE, нашият онлайн магазин предлага богат избор от модели, които със сигурност ще задоволят всяко желание и потребност.

Изберете Apple Watch Ultra 2 и превърнете всяко движение в повече от просто отброяване на времето – превърнете го в изживяване, което подобрява живота и здравето ви. Открийте своя идеален спътник в света на Смарт часовници и се насладете на технологията, която ви движи напред.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти