Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Blue/Black Loop M/L mrf63 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Blue/Black Loop M/L mrf63 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

id s2506889
Описание

Искате ли да превърнете всяко свое приключение в незабравимо преживяване? С Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm ще откриете нови хоризонти в света на технологиите и спорта!

Design & Display:

Този смарт часовник се отличава със своя здрав и елегантен дизайн, като разполага с титаниев корпус с диаметър от 49 мм, който подчертава неговата издръжливост. Голям и ясен 1.92-инчов дисплей осигурява отлична видимост на съдържанието на екрана. Интерфейсът е богат на ярки цветове, детайлни кръгове за активност и разнообразни икони за приложения, които осигуряват бърз достъп.

Band & Comfort:

Часовникът е оборудван с текстилна каишка в синьо и черно, проектирана за удобно и регулируемо прилягане към китките от среден до голям размер. Каишката е изработена така, че да осигурява дишане на кожата и стабилност по време на интензивни дейности.

Performance:

В него е вграден процесорът Apple S9 SiP (System in Package) с 64-битова двуядрена архитектура, което гарантира гладка и ефективна работа. Функционалностите на часовника включват проследяване на множество активности, измерване на фитнес метрики и предоставяне на информация на пръв поглед като UV индекс и ниво на височина.

Connectivity:

Моделът предлага възможности за мобилна връзка, което позволява комуникация и използване на данни без нуждата от смартфон.

Utility & Sensors:

Иконите на дисплея подсказват за възможности за мониторинг на здравето, контрол на възпроизвеждането на музика и вградени програми за тренировки. Смарт часовникът вероятно включва стандартните сензори на Apple Watch като оптичен пулсомер, GPS и възможност за напреднали функции, предназначени за външни приключения и спорт.

С Смарт часовници от APPLE ще сте винаги в крак с времето и технологиите. Открийте повече от тях с Смарт часовници APPLE и се насладете на непрекъснато свързаност и функционалност.

Без значение дали сте спортист, авантюрист или просто търсите най-доброто от технологиите за ежедневието си, Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm е създаден да отговори на всичките ви нужди. С него всяка ваша цел е постижима, а всяко предизвикателство – преодолимо. Защото когато времето е ценно, вие заслужавате да го измервате с най-доброто.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти