Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Blue Ocean Band mreg3 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Blue Ocean Band mreg3 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

id s2491355
Описание

Запознайте се с върховното постижение в света на Смарт часовниците - "Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Blue Ocean Band mreg3". Този модел на APPLE е създаден, за да отговори на нуждите на най-активните и авантюристично настроени потребители, които търсят не просто аксесоар, а надежден партньор във всяко приключение.

1. Дисплей и потребителски интерфейс:
- Голям и ясен 1.92-инчов дисплей, който улеснява четенето на информацията.
- Жив и персонализируем циферблат, който показва разнообразни статистики като влажност, активностни кръгове, скорост на вятъра, надморска височина и температура на водата.

2. Дизайн и изработка:
- Здрав корпус с размер 49mm, проектиран за подобрена издръжливост.
- Океанско синя каишка с характерен затворен дизайн за удобно и сигурно носене по време на интензивни дейности.

3. Производителност:
- Оборудван с процесор Apple S9 SiP (System in Package) 64-битов Dual-Core за бърза и отзивчива производителност.

4. Връзка:
- Селуларна свързаност, която позволява независимост от телефона, осигурявайки възможност за обаждания, съобщения и използване на данни навсякъде.

5. Памет:
- Голям капацитет на съхранение от 64GB за приложения, музика, подкасти и още много.

Apple Watch Ultra 2 е представен като универсално и здраво устройство, което е идеално за спорт и дейности на открито, със съвременни възможности за проследяване на здравето и околната среда. Неговият дизайн отразява акцент върху практичността и издръжливостта, което го прави привлекателен за авантюристични потребители или такива, които се нуждаят от часовник, способен да издържи на изискващи условия.

За любителите на водните спортове и гмуркането, този смарт часовник предлага водоустойчивост до 100 метра и сертификат EN13319. Също така, разполага с дълбокомер и сензори за температура на водата и тялото, което го прави незаменим спътник под водата. А за любителите на планината, вграденият алтиметър и компас осигуряват ценна информация за ориентация и надморска височина.

За тези, които се стремят към здравословен начин на живот, "Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Blue Ocean Band mreg3" предлага следене на пулса, изминато разстояние, изгорени калории и качество на съня. Оксиметърът SPO2 и пулсомерът предоставят важна информация за вашето здраве, докато NFC и Wi-Fi функционалностите улесняват ежедневието ви.

За да разгледате още Смарт часовници APPLE, посетете нашия уебсайт. Ако искате да разгледате още разнообразие от Смарт часовници, ние ви предлагаме богат избор.

Потребителският профил, към който този смарт часовник е насочен, включва активни хора на възраст между 20 и 45 години, от двата пола, които обичат технологиите и са в търсене на устройства, които да поддържат техния динамичен начин на живот. Те ценят качеството, иновациите и функционалността, които APPLE непрекъснато предлага. Този смарт часовник е идеален за хора, които са готови да инвестират в устройство, което ще им служи верно в продължение на много години и ще бъде част от техния ежедневен стил и здравословни навици.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти