Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Blue Alpine Loop L mreq3 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Blue Alpine Loop L mreq3 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

id s2506894
Описание

Искате ли да превърнете всяко свое приключение в незабравимо изживяване? Смарт часовникът Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Blue Alpine Loop L mreq3 е създаден точно за вас – активните и технологично ориентирани личности, които не се задоволяват с посредствеността.

Design and Build:

Със своя 49-милиметров титаниев корпус, този смарт часовник е символ на издръжливост и лекота при носене. Sapphire crystal дисплеят гарантира устойчивост на надраскване, а синият текстилен ремък Alpine Loop осигурява комфорт и сигурност на китката ви.

Display:

Голям 1.92-инчов екран улеснява четенето и взаимодействието с интерфейса, а високата резолюция от 410x502 пиксела представя разнообразие от метрики като пулс, надморска височина и посоки на компаса.

Performance and Functionality:

Задвижван от процесора Apple S9 SiP 64-bit Dual-Core, този смарт часовник предлага бърза и ефективна производителност. Със своята клетъчна свързаност, той позволява самостоятелна комуникация и данни, а 64GB капацитет на паметта осигурява достатъчно място за приложения, музика и данни.

Usability:

Смарт часовникът предлага обширно проследяване на активността, което е видимо на циферблата за бърза проверка на фитнес статуса. Яркият и ясен интерфейс с наситени цветове осигурява превъзходна четимост. Дизайнът е лесен за използване с голям страничен бутон, заобиколен от оранжев акцент, вероятно за лесен достъп до спешни функции или специални приложения.

Special Features:

Функционалността за измерване на дълбочина (+250 FT) показва, че часовникът е подходящ за водни спортове и гмуркане. Разширеният набор от сензори осигурява точни измервания в реално време, което е идеално за любителите на откритите пространства и фитнеса.

Apple Watch Ultra 2 с клетъчна свързаност в 49мм размер е съчетание от високоустойчива конструкция, напреднали технологични възможности и дизайн, ориентиран към потребителя, отговаряйки на нуждите на активни и свързани хора.

Този смарт часовник е създаден за хора, които искат да останат в крак с времето, без значение дали са на работа, на тренировка или в дивата природа. Той е идеален за мъже и жени, които ценят качеството и иновациите и които винаги са в движение. Със своята водоустойчивост до 100 метра и сертификат EN13319, той е надежден спътник дори и под водата.

За още Смарт часовници и продукти от марката APPLE, посетете нашия уебсайт и разгледайте богатото разнообразие, което предлагаме. Открийте своя идеален модел сред Смарт часовници APPLE и се насладете на уникално съчетание от стил и функционалност.

С Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm Blue Alpine Loop L mreq3, вие не просто купувате смарт часовник – вие инвестирате в своя активен начин на живот, здраве и свързаност. Всеки детайл е проектиран с мисъл за вашите нужди, за да можете да изживеете всеки момент по най-добрия възможен начин.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти