Смарт часовник Apple Watch 9 45mm Silver/Blue Band M/L mr9e3 , 1.90 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64 , 45.00

Смарт часовник Apple Watch 9 45mm Silver/Blue Band M/L mr9e3 , 1.90 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64 , 45.00

id s2491341
Описание

Открийте света на технологиите, който се носи на китката ви, с новия Смарт часовник Apple Watch 9. Със своя стилен 45mm корпус в сребрист цвят и спортна каишка в синьо, този аксесоар е не просто устройство, а израз на модерен начин на живот.

Продуктът е Apple Watch Series 9, който се отличава с голям, безкрай дисплей, умело позициониран върху 45mm корпус, осигуряващ значителна площ за гледане. Лекият сребрист алуминиев корпус гарантира издръжливост, докато интерактивната синя спортна каишка предлага комфорт и е лесна за регулиране, за да пасне перфектно на различни размери китки.

Сърцето на този смарт часовник е процесорът Apple S9 SiP с 64-битова двуядрена архитектура, който осигурява бързина и ефективност при мултитаскинг и достъп до приложения и известия. Включените опции за свързаност като GPS, Wi-Fi и възможност за мобилна връзка, в зависимост от модела, ви държат в течение дори когато сте в движение.

Здравето и фитнесът са във фокуса на този смарт часовник, с обширни възможности за проследяване на здравословното състояние и физическата активност, включително мониторинг на сърдечния ритъм, проследяване на активността и нови видове тренировки. Съвместимостта с iOS устройства е безупречна, като предоставя известия, интеграция с Siri и достъп до приложения.

Като цяло, този смарт часовник съчетава стил, функционалност и напреднала технология, за да предложи на потребителите премиум носимо устройство. Със своята Always-On Retina дисплей технология, водоустойчивост до 50 метра и вграден пулсомер, този часовник е идеален за активния и модерен човек, който цени здравето и технологиите.

За любителите на спорта и откритите пространства, Apple Watch 9 предлага високоговорител, микрофон, L1 GPS, GLONASS, Galileo, QZSS и BeiDou за точно позициониране, както и компас и винаги включен алтиметър. Също така, сензорите за сърдечен ритъм и кислород в кръвта, акселерометърът със сензор за падане и гироскопът правят този часовник незаменим помощник за здравословния начин на живот.

Изгорените калории, изминатото разстояние, следенето на съня и крачкомерът са само част от функциите, които Apple Watch 9 предлага, за да ви помогне да останете във форма и да следите за вашето благосъстояние. Открийте повече Смарт часовници APPLE и се насладете на света на иновациите, който ви очаква.

Този смарт часовник е създаден за хора, които живеят динамично и искат да бъдат в крак с времето, без да правят компромис със стила и функционалността. Независимо дали сте спортист, зает професионалист или просто търсите най-доброто от света на технологиите, Apple Watch 9 е вашето идеално допълнение. Открийте целия асортимент от Смарт часовници и изберете своя верен спътник в ежедневието.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти