Смарт часовник Apple Watch 9 45mm Pink/Pink Band M/L mr9h3 , 1.90 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64 , 45.00

Смарт часовник Apple Watch 9 45mm Pink/Pink Band M/L mr9h3 , 1.90 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64 , 45.00

id s2491338
Описание

Открийте новия свят на технологиите с розовия Смарт часовник Apple Watch 9, който е не просто аксесоар, а Вашият най-верен помощник през деня. Със своята 45mm кутия, той е идеален за тези, които предпочитат по-голям интерфейс, докато розовата каишка добавя стил и елегантност към всяка визия.

Размерът на каишката M/L е универсален и пасва перфектно на различни размери китки. Сърцето на този смарт часовник е мощният процесор Apple S9 SiP с 64-битов двуядрен процесор, който гарантира бързина и ефективност при мултитаскинг и отзивчива производителност.

Дисплеят с висока резолюция Retina е известен със своята яркост и яснота, а модерният дизайн с дигитална корона и страничен бутон улеснява навигацията. Този смарт часовник е създаден да предоставя напреднали функции за мониторинг на здравето, проследяване на фитнес активност и безпроблемна свързаност с други устройства на Apple.

Съвместимостта с iOS позволява пълноценно използване на нотификации, приложения и много други функции от екосистемата на Apple. Този устройство е идеално за потребители, които търсят високопроизводителен смарт часовник с акцент върху функциите за здраве и фитнес, както и безпроблемна интеграция с екосистемата на Apple.

С Apple Watch 9 ще имате винаги на китката си високоговорител и микрофон, които Ви позволяват да приемате обаждания и съобщения без да изваждате телефона от джоба. Следете своя пулс, изминато разстояние, изгорени калории и качество на съня с лекота. Алтиметърът и компасът ще са Ваши верни спътници по време на приключенията в природата, а с вградения оксиметър SPO2 ще можете да наблюдавате нивата на кислород в кръвта си.

С дисплей от 45.00мм, GPS, NFC и Wi-Fi, този смарт часовник е истински мултифункционален гаджет. Водоустойчивостта до 50 метра го прави надежден спътник дори и при плуване. Технологията на дисплея Always-On Retina означава, че информацията е видима по всяко време, без да е необходимо да се активира екрана.

Като се има предвид технологичната напредналост и стилния дизайн, Смарт часовник Apple Watch 9 е идеален за активни хора, които ценят здравето и искат да останат във връзка със света около тях. Той е подходящ както за младежи, така и за възрастни, за спортисти и за тези, които следят за своето здраве. Със своята универсалност, той е чудесен подарък за всеки повод.

За да разгледате още Смарт часовници APPLE или да откриете разнообразие от други Смарт часовници, посетете нашия уебсайт. Изберете интелигентно, изберете стилно, изберете Apple Watch 9 за Вашето ежедневие.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти