Смарт часовник Apple Watch 9 45mm Midnight/Midnight Band S/M mr993 , 1.90 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64 , 45.00

Смарт часовник Apple Watch 9 45mm Midnight/Midnight Band S/M mr993 , 1.90 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64 , 45.00

id s2491336
Описание

Открийте новия свят на технологиите със Смарт часовници от ново поколение и превърнете всеки момент в незабравимо преживяване. Представяме ви Смарт часовник Apple Watch 9 45mm Midnight/Midnight Band S/M, който съчетава в себе си изящество и иновативни функции, превръщайки се в незаменим спътник през деня.

Стилът и дизайнът са съществени, а този смарт часовник не прави компромис с нито един от тях. Със своята 45mm корпус и модерен Midnight цвят, той предлага не само визуално удоволствие, но и комфорт с размера на каишката S/M. Дисплеят с технологията LTPO OLED Retina гарантира ярки и остри изображения, които оживяват на китката ви.

Под капака на този Смарт часовник се крие процесорът Apple S9 SiP 64-bit Dual Core, който осигурява бързина и ефективност при всяка ваша дейност. С 64GB вградена памет, имате достатъчно място за всичките си приложения и медийни файлове.

Като част от света на Смарт часовници, този модел предлага множество възможности за свързаност, включително GPS, Wi-Fi, Bluetooth и NFC. Сензорите за сърдечен ритъм и други функции за мониторинг на здравето правят този часовник идеален за поддържане на активен начин на живот.

Удобството при използване е гарантирано с Digital Crown за навигация, персонализирани циферблати и водоустойчивост, което го прави идеален за ежедневна употреба. Функциите за проследяване на фитнес и здраве са вградени, за да подкрепят вашата активност и благосъстояние.

Батерията е проектирана да издържи цял ден, а магнитното зареждане улеснява процеса. Софтуерът watchOS предлага достъп до широка гама от приложения и възможности за персонализация на циферблатите.

Този Смарт часовник Apple Watch е перфектен за хора, които търсят напреднали функции за проследяване на здравето и фитнеса, безпроблемна интеграция с други устройства на Apple и стилен аксесоар, който ги поддържа връзка навсякъде и по всяко време. Независимо дали сте активен спортист, зает професионалист или модерен експлоратор, този часовник е създаден да отговори на високите ви изисквания и да ви вдъхнови да достигнете нови върхове във вашия динамичен живот.

За още Смарт часовници APPLE и да разгледате пълната гама от възможности, които предлагаме, посетете нашия уебсайт. Изберете иновацията и качеството, които само Apple може да предложи, и се насладете на уникално удобство и функционалност, вградени в един изискан аксесоар.

С Смарт часовници от Верига магазини ЗОРА, вие сте винаги една стъпка напред. Открийте своя модел и преоткрийте света около себе си!




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти