Смарт часовник Apple Watch 9 41mm Starlight/Starlight Loop mr8v3 , 1.69 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64 , 41.00

Смарт часовник Apple Watch 9 41mm Starlight/Starlight Loop mr8v3 , 1.69 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64 , 41.00

id s2491329
Описание

Запознайте се с бъдещето на личната комуникация и фитнес мотивация - Смарт часовник Apple Watch 9 41mm Starlight/Starlight Loop. Този иновативен аксесоар от APPLE е създаден да бъде Вашият незаменим спътник през деня и нощта.

Модел и дизайн:
Часовникът от серията Apple Watch 9 се отличава със своя 41mm корпус в цвят Starlight и удобна текстилна каишка Starlight Loop. Стилът е изчистен и модерен, а каишката предлага комфорт без нужда от закопчаване.

Дисплей:
С размер на екрана от 1.69 инча, този смарт часовник предлага яснота и богатство на цветовете благодарение на LTPO OLED технологията и Always-On Retina дисплея.

Производителност:
Сърцето на часовника е мощният Apple S9 SiP 64-bit Dual Core процесор, който гарантира бързина и надеждност при всяка Ваша дейност.

Конструкция:
Короната и страничният бутон на устройството улесняват навигацията и въвеждането на команди, докато текстилната каишка осигурява удобство и лесна регулируемост.

Свързаност и сензори:
Смарт часовникът е оборудван с Wi-Fi и Bluetooth 5.3, както и с множество сензори за здраве и фитнес, включително оптичен и електрически сензор за сърдечен ритъм, акселерометър, гироскоп, високоговорител и микрофон.

С Apple Watch 9 ще имате винаги под ръка известия за обаждания и съобщения, както и възможност за проследяване на пулса, изминатото разстояние, изгорените калории и качеството на съня. Водоустойчивостта до 50 метра и вграденият алтиметър са само част от функциите, които правят този смарт часовник идеален за активния и динамичен начин на живот.

Съобразен с всяка детайл от Вашето ежедневие, Смарт часовник Apple Watch 9 е създаден да отговори на нуждите на модерния човек, който цени технологиите и стила. Независимо дали сте спортист, бизнес професионалист или просто търсите по-добър начин да управлявате своето здраве и време, този часовник е перфектният избор за Вас.

Открийте повече Смарт часовници APPLE и допълнете своя стил с технология, която работи за Вас. Или разгледайте широката гама от Смарт часовници, за да намерите този, който най-добре отговаря на Вашите нужди.

Верига магазини ЗОРА Ви предлага не просто продукт, а цялостно преживяване, което ще преобрази начина, по който взаимодействате със света около Вас. Изберете интелигентно, изберете Apple Watch 9.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти