Смарт часовник Apple Watch 9 41mm Silver/Blue Band M/L mr913 , 1.69 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64 , 41.00

Смарт часовник Apple Watch 9 41mm Silver/Blue Band M/L mr913 , 1.69 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64 , 41.00

id s2491326
Описание

Искате ли да сте в крак с технологиите и да имате света на китката си? Представяме ви Смарт часовник Apple Watch 9 41mm Silver/Blue Band - идеалният спътник за всеки, който цени стила, функционалността и иновациите.

Със своя модерен дизайн, този смарт часовник притежава 41mm корпус, гарантиращ комфортно прилягане към различни размери на китки. Сребърният алуминиев корпус в комбинация със синята каишка придават елегантност и съвременен вид. Заокръглените ъгли и цифровата корона отстрани допълват неговият изчистен дизайн и улесняват навигацията.

Под капака на този Смарт часовник се крие мощният процесор Apple S9 SiP с 64-битов двуядрен процесор, осигуряващ бърза и ефективна работа. С размер на дисплея от 1.69 инча, той предлага ясна и достатъчна площ за преглед на известия и приложения.

Синята каишка с размер M/L е предназначена за средни и големи китки и е изработена от издръжлив и гъвкав материал, подходящ за ежедневно носене и физическа активност. Технологията на дисплея Always-On Retina осигурява постоянно включен екран, който показва информацията ви ясно и отчетливо.

Сред функциите, които този Смарт часовник APPLE предлага, са Wi-Fi и Bluetooth връзка, GPS, NFC, високоговорител и микрофон, както и разнообразие от сензори за следене на вашето здраве и активност. Водоустойчивостта до 50 метра ви позволява да го носите дори и по време на плуване.

Този смарт часовник е идеален за активни хора, които искат да следят своето здраве и да бъдат винаги информирани. С функции като измерване на пулса, изгорени калории, следене на съня, алтиметър и компас, той е идеален за спортисти и хора с активен начин на живот. Оксиметърът SPO2 позволява допълнително да следите нивата на кислород в кръвта си.

За тези, които обичат да бъдат свързани, смарт часовникът предлага уведомления за обаждания и съобщения, така че никога няма да пропуснете важно съобщение или обаждане. С 64GB вградена памет, имате достатъчно място за всичките си приложения и музика.

Съобразен с вкуса и нуждите на съвременния потребител, Apple Watch 9 е не просто устройство, а моден аксесоар, който допълва вашия стил и ви държи свързани с това, което е важно за вас. Независимо дали сте бизнес професионалист, спортист или просто търсите удобство в ежедневието, този смарт часовник е създаден да отговори на вашите изисквания.

Открийте нови нива на свързаност и контрол над вашето здраве и дневна рутина с Apple Watch 9. Той е повече от часовник – той е ваш личен асистент за здраве и продуктивност, който ви следва навсякъде.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти