Слушалки с микрофон OTL Call of Duty Camo Wireless с LED , Bluetooth , OVER-EAR
Описание

Вградете се в елитния отряд на геймърите с най-новите Bluetooth слушалки Call of Duty, облечени в LED светлина за несравнимо гейминг изживяване. Осигурени с последната V5.3 Bluetooth технология и вграден микрофон, тези слушалки са неповторими.

Неограничената съвместимост ги прави идеални за всяко ваше устройство - от iPad и iPod до Xbox и PS4, дори и Nintendo Switch*. И със своя универсален 3.5 мм кабел за аудио, можете да ги свържете с вашето устройство в кабелен режим, запазвайки аудио сигнала без усещане за компромис.

Със силен 500mAh батериен живот, можете да играете до 50 часа без LED или 12 часа с включената LED светлина, докато бързото зареждане за около 2 часа чрез Type-C USB кабел ви държи в играта. Разстоянието на работа от 10 метра ви осигурява свобода на движение, а разтегателният регулатор и лекият, издръжлив дизайн ги правят удобни за дълги часове игра.

Включен в комплекта е и допълнителен 3.5 мм аудио кабел за споделяне, заедно с кабел за зареждане и листовка с инструкции, гарантирайки, че вие сте готови за непрекъсната игра. С Call of Duty Bluetooth слушалките в кутията, вие сте готови за всяко предизвикателство в света на гейминга.

*Забележка: Функционалните бутони и микрофон се дезактивират в кабелен режим, като всички функции са достъпни само в безжичен режим. Възможно е някои функции да не са съвместими със спецификациите на някои мобилни телефони. Моля, уверете се, че вашето Bluetooth активирано устройство е актуализирано.




    Виж още Слушалки
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти