Слушалки с микрофон Beats SOLO PRO ON-EAR - RED MRJC2

Слушалки с микрофон Beats SOLO PRO ON-EAR - RED MRJC2

id s490581
Описание

 

Характеристики:

  • Режимът Active Noise Cancelling (ANC) блокира външния шум;
  • Режимът Transparency ви позволява да поддържате връзка с околната среда, докато слушате;
  • До 22 часа слушане (до 40 часа при изключени режими ANC и Transparency);
  • С Fast Fuel, 10-минутно зареждане ви осигурява 3 часа възпроизвеждане, когато батерията е изтощена;
  • Стартиране на слушалките при разгъване и изключване при сгъване, по автоматичен начин;
  • Ергономичен дизайн за оптимален комфорт и продължително носене;
  • Перфектно интегрирани команди в наушниците;
  • Подобрено качество и оптимизирано управление на телефонните разговори;
  • Bluetooth Class за разширен обхват и по-малко прекъсвания;
  • Тип батерия: Li-Ion;
  • Височина на слушалките: 19.7 см;
  • Двойни микрофони с технология за образуване на лъчи;
  • Акселерометър за откриване на движение и реч.

 

Звучат вдъхновяващо

Вдъхновете се от безжичните аудио слушалки Solo Pro. За да ви осигурят точно звука, който искате, Solo Pro имат два режима на слушане: Pure ANC (Pure Adaptive Noise Canceling) ви позволява да се потопите напълно в звука, докато режимът Transparency ви позволява да поддържате връзка с околната среда. Всеки детайл на новите Solo Pro е внимателно обмислен, до интуитивния начин, по който слушалките стартират и се изключват чрез сгъване. Освен това, благодарение на до 22 часа слушане, можете да се наслаждавате на музика през целия ден, където и да отидете.         

 

 

Контролирайте звука

Solo Pro се възползват от усъвършенствана акустична платформа с мощен звук, генератор на емоции и балансиран тон. Въз основа на многократно награждавания звук на слушалките Solo Wireless, звуковият профил е преработен и актуализиран, за да бъде оптимизирано слушателското изживяване. С два различни режима на слушане можете да изберете дали искате да "блокирате" света около вас или не.

 

Режимът Pure Adaptive Noise Canceling (Pure ANC) активно блокира външния шум и използва аудио калибриране в реално време, за да поддържа яснота, обхват и емоция, като ви дава пространството, което ви е необходимо за креативност и намиране на вдъхновение. Тази функция идентифицира прецизно и непрекъснато външните звуци, за да ги блокира и автоматично оптимизира произвеждания звук, за да ви даде първокласно изживяване при слушане, адаптирано в реално време към начина, по който носите слушалките.  

 

 

Solo Pro са създадени да ви придружават навсякъде, където животът ви отведе, но не всички обстоятелства изискват премахване на шума. Режимът Transparency позволява естественото преминаване на околния шум, като същевременно поддържа невероятен звук. Можете лесно да превключвате между двата режима с просто натискане на бутон, за да се наслаждавате винаги на правилния звук, в точното време.

 

Пресечната точка между стил и комфорт

Процесът на проектиране е бил фокусиран върху ергономичността, за да се осигури дълготраен комфорт. Страничните метални рамена имат повишено съпротивление и са регулируеми, докато командите са перфектно интегрирани в наушниците за удобство при използване, с минималистично и стилно покритие. Резултатът? Здрав, но елегантен корпус, който създава усещане за изтънченост.

 

Енергията, която вдъхновява

Solo Pro са първите слушалки на Beats, които стартират и се изключват чрез просто разгъване и сгъване, за интуитивно използване. Енергията за вдъхновение се осигурява от до 22 часа нормално слушане, когато са активирани някои от режимите Pure ANC и Transparency. Когато изключите двата режима, получавате до 40 часа живот на батерията в удължен режим на захранване. Когато батерията е изтощена и бързо се нуждаете от допълнителна енергия, 10-минутното зареждане Fast Fuel ви осигурява 3 часа възпроизвеждане.          

 

Запазете връзката. Изразявайте креативността си.

С технологията Bluetooth Class тези безжични слушалки предлагат широк спектър от действия и по-малко прекъсвания, за да останат свързани, независимо къде ви отвеждат ежедневните ви дела. Акселерометър за разпознаване на реч и два микрофона с технология за образуване на лъчи наблюдават гласа ви и филтрират външния звук за изключително качество на разговора.

 

Перфектно интегрираните команди ви позволяват да приемате повиквания, да пропускате песни и да контролирате силата на звука директно от наушника. А конфигурирането на слушалките е мигновено: достатъчно е да ги разгънете, за да ги включите и след това те автоматично ще се свържат с вашия Apple Watch, iPad или Mac.

 

Просто попитайте Siri

Говоренето с любимия личен асистент е по-лесно от всякога. Достатъчно е да кажете “Hey Siri”, за да активирате гласа на асистента, без да се налага да използвате вашия iPhone. Solo Pro предлагат по-бърза и стабилна безжична връзка за вашите устройства.

 




Виж още Слушалки
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти