Слушалки с микрофон Beats Fit Pro Volt Yellow mplk3 , Bluetooth , TWLS

Слушалки с микрофон Beats Fit Pro Volt Yellow mplk3 , Bluetooth , TWLS

id s2561127
Описание

Запознайте се с новото поколение безжични слушалки - Beats Fit Pro Volt Yellow, които съчетават стил и функционалност в едно. С тяхната ярка жълта цветова гама и иновативен дизайн, тези слушалки са идеалният аксесоар за всеки активен и модерен човек.

С Beats Fit Pro ще забравите за неудобните кабели благодарение на Bluetooth технологията, която осигурява безпроблемно свързване с вашите устройства. Бързото и лесно свързване ви позволява да се наслаждавате на музиката си навсякъде и по всяко време.

Не само, че ще се наслаждавате на кристално чист звук, но и ще можете да управлявате възпроизвеждането и обажданията директно от слушалките, без да се налага да достигате до свързаното устройство. Вграденият микрофон осигурява чисти разговори и достъп до гласовия асистент.

Компактният и ергономичен дизайн на слушалките Beats Fit Pro е създаден да осигури стабилност и комфорт дори по време на интензивни тренировки. Специално проектираните крилца гарантират, че слушалките остават на място, докато вие се движите.

Със своята зарядна кутия в същия ярко жълт цвят, слушалките не само са защитени, но и винаги заредени и готови за употреба. LED индикаторът ви информира за състоянието на батерията, а дълготрайната батерия ви позволява да се наслаждавате на музика часове наред.

Лекотата и компактността на слушалките и кутията ги правят идеални за носене навсякъде. Без значение дали сте на път за работа, във фитнеса или на разходка, Beats Fit Pro ще бъдат с вас, без да усещате тежестта им.

Предимствата на тези слушалки са неоспорими - те са създадени с мисъл за стабилност и удобство, което ги прави идеални за хора с активен начин на живот. Яркият цвят не само е модерен акцент, но и улеснява намирането им. Съчетанието от портативност и дълготрайна батерия означава, че можете да се наслаждавате на любимата си музика през целия ден без често зареждане.

Ако търсите слушалки, които да отговарят на динамичния ви начин на живот и да ви предоставят висококачествено аудио изживяване, не търсете повече. Beats Fit Pro са създадени за вас - активни, стилни и винаги в движение. Открийте повече от нашата гама Слушалки Beats и се насладете на непрекъснато музикално удоволствие, където и да сте.

С Beats Fit Pro True Wireless Earbuds вие не просто слушате музика - вие живеете с музиката. Открийте своя звук сред широката гама слушалки на Верига магазини ЗОРА и се потопете в света на безкрайните аудио възможности.




Виж още Слушалки
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти