Слушалки с микрофон Beats Fit Pro Coral Pink mplj3 , Bluetooth , TWLS

Слушалки с микрофон Beats Fit Pro Coral Pink mplj3 , Bluetooth , TWLS

id s2561128
Описание

Запитали ли сте се някога какъв е звукът на стил? Отговорът се крие в "Слушалки с микрофон Beats Fit Pro Coral Pink mplj3, Bluetooth, TWLS" – перфектната комбинация между висококачествен аудио преживяване и модерен дизайн.

Дизайн и комфорт:

Слушалките се отличават със своите стабилизиращи крилца, които гарантират, че ще останат на мястото си дори по време на интензивни физически активности. Компактната и ергономична форма осигурява комфорт дори при дълги периоди на слушане. Изящният кораловорозов цвят добавя една стилна нотка към вашия ежедневен образ.

Аудио и свързаност:

Слушалките предлагат висококачествен звук за поглъщащо аудио изживяване. Благодарение на Bluetooth технологията, те осигуряват безжична свързаност с разнообразие от устройства, позволявайки свобода на движение без объркващи кабели. Вграденият микрофон улеснява провеждането на ясни телефонни разговори и използването на гласови команди.

Функционалност:

Сензорните контроли улесняват управлението на възпроизвеждането, обажданията и силата на звука директно от слушалките. Функцията за контрол на шума предлага пасивна изолация от околните звуци за непрекъснато аудио изживяване.

Зареждане и аксесоари:

Слушалките се зареждат чрез USB-C кабел, което гарантира бързо възстановяване на батерията. Различните размери на силиконовите накрайници осигуряват персонализиран и удобен пасване за различни ушни канали. Комплектът включва и заряден калъф, който осигурява допълнителен заряд за батерията и служи като защитно решение за съхранение в същия кораловорозов цвят.

Въпреки че тези характеристики не включват информация за продължителността на живота на батерията, конкретната версия на Bluetooth, водоустойчивост или други технически спецификации, те са важна част от общото представяне на продукта.

Представете си млади, динамични хора, които ценят качеството и стила. Те са активни, постоянно в движение и търсят устройства, които могат да поддържат техния бърз темп на живот. "Слушалки с микрофон Beats Fit Pro Coral Pink mplj3, Bluetooth, TWLS" са идеалният избор за тези, които не правят компромиси с качеството на звука и изискват модерен дизайн, който да допълва техния стил.

Открийте света на Слушалки и се потопете в непрекъснато аудио изживяване с "Слушалки с микрофон Beats Fit Pro Coral Pink mplj3, Bluetooth, TWLS". За още продукти от марката Beats, разгледайте нашата селекция от Слушалки Beats и изберете тези, които най-добре отговарят на вашия стил и нужди.

Създадени да отговорят на изискванията на съвременния живот, слушалките Beats Fit Pro са повече от аксесоар – те са ваш незаменим спътник във всеки един момент.




Виж още Слушалки
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти