Слушалки OTL Call of Duty Desert Camo
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

Време е да се подготвите за следващото потапяне в Call of Duty®. Обединете сили с тези изключително стилни TWS слушалки и ще бъдете напълно готови да се справите с най-тежката битка. Те са перфектният аудио аксесоар за всички фенове на Call of Duty®!

Тези TWS слушалки осигуряват пълно, богато и ясно аудио изживяване с дълбок бас, плавни среди и кристално чисти високи тонове. Насладете се на първокласен звук с Bluetooth® 5.3 технология във всяка слушалка с ENC микрофон. Тези безжични слушалки са идеални за пътуване, придвижване и благодарение на IPX 4 защита от пот, те са перфектни за тренировки. Зареждащата кутия с Type C USB осигурява до 6 часа време за слушане с още 3 допълнителни зареждания. Изберете между два размера меки силиконови накрайници (малки и големи), за да осигурите персонализирано прилягане / създадете акустично уплътнение за още по-потапящо изживяване.

Официален мърчандайз на Activision / Call of Duty®

IPX 4 Защита от пот Продължавайте играта. IPX 4 защита от пот предпазва от корозивните свойства на потта.

Функция ENC Функцията за шумопотискане на околната среда (ENC) ефективно намалява околния шум за вашия събеседник, осигурявайки кристално чисто качество на разговора.

Bluetooth® 5.3 Връзка Bluetooth 5.3 технологията гарантира по-надеждна и стабилна връзка без прекъсвания на разговора или музиката.

Удобство при носене Допълнителни накрайници са включени за персонализиране на прилягането в ушния канал, за да се предотврати изпадане на слушалките.

Автоматично сдвояване След първоначалното сдвояване, слушалките автоматично ще се свързват за бъдеща употреба.

КАКВО ИМА В КУТИЯТА?

2 x OTL TWS безжични слушалки (лява и дясна) 1 x Зареждаща кутия 1 x USB кабел за зареждане 1 x Ръководство за потребителя 2 x Чифта силиконови накрайници




    Виж още Слушалки

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти