$$$Слушалки JBL T520BT BLU , ON-EAR , Bluetooth$$$
Описание

Открийте света на музиката с нови гледни точки! Представяме ви Слушалки JBL T520BT BLU, които са идеалният спътник за всеки меломан, търсещ качествен звук и комфорт през целия ден.

Слушалки от марката JBL са синоним на високо качество и иновативни аудио решения. Този модел е създаден да отговори на нуждите на съвременните потребители, които ценят свободата на движение и не искат да правят компромис със звука. С безжичната Bluetooth връзка, вие сте свободни да се наслаждавате на любимите си песни без да се притеснявате за заплитащи се кабели.

С включения микрофон, Слушалки JBL T520BT BLU са перфектни за тези, които са в постоянно движение. Провеждайте телефонни разговори или участвайте в онлайн срещи с кристално чист звук, без да прекъсвате дейностите си. Честотната характеристика от 20 до 20000 Hz гарантира, че ще уловите всеки нюанс в музиката, докато чувствителността от 102 dB осигурява мощно и динамично аудио изживяване.

Импедансът от 30 Ом и диаметърът на говорителите от 33.00 mm са доказателство за вниманието към детайла, което JBL влагат във всеки свой продукт. Новият Bluetooth 5.3 стандарт осигурява стабилна и бърза връзка, а USB-C кабелът за зареждане е удобен и модерен начин да поддържате вашите слушалки винаги готови за употреба.

Най-впечатляващата характеристика на Слушалки JBL T520BT BLU е издръжливостта на батерията, която достига до 57 часа. Това означава, че можете да се наслаждавате на музика почти три дни без прекъсване, преди да се наложи да ги заредите отново.

Ако сте меломан, който цени качеството и удобството, тези слушалки са създадени за вас. Независимо дали сте в градския транспорт, на разходка в парка или просто се наслаждавате на момент на спокойствие у дома, JBL T520BT BLU ще ви осигурят непрекъснато аудио изживяване.

За тези, които търсят разнообразие и искат да разгледат още продукти от същата категория и марка, посетете нашия уебсайт, където ще откриете богат избор от Слушалки JBL. Или ако искате да разгледате широката гама от Слушалки, предлагани в нашия онлайн магазин, не пропускайте да разгледате и другите ни предложения.

Верига магазини ЗОРА ви предлага не само качествени продукти, но и доверие и сигурност при покупката. С двегодишна гаранция за Слушалки JBL T520BT BLU, вие сте защитени и може да сте сигурни в инвестицията си. Отдайте се на музикалните удоволствия с увереност, че сте направили правилния избор.




    Виж още Слушалки
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти