Слушалки JBL T225TWS BLK , Bluetooth , IN-EAR (ТАПИ)

Слушалки JBL T225TWS BLK , Bluetooth , IN-EAR (ТАПИ)

id s1954071
Описание

Започнете деня си с перфектния саундтрак, благодарение на Слушалки JBL T225TWS BLK, които ще ви осигурят непрекъснато музикално удоволствие. Създадени за хора в движение, тези слушалки са идеалния избор за всеки, който цени качествения звук и свободата, която предлага безжичната технология.

Слушалките на JBL са синоним на високо качество и неподражаем стил. Те са създадени да задоволят нуждите на меломаните, които са в постоянно търсене на кристално чист звук и удобство. С тяхната помощ, вие можете да се насладите на любимата си музика, без да се притеснявате за заплитащи се кабели или некомфортно носене.

С Bluetooth връзката, Слушалки JBL T225TWS BLK осигуряват лесно и бързо свързване с вашия смартфон или таблет. Вграденият микрофон позволява провеждането на телефонни разговори с ясен и чист звук, което ги прави перфектни за работа или разговори с приятели, докато сте в движение.

С честотна характеристика от 20 до 20000 Hz и чувствителност от 105 dB, тези слушалки гарантират богат и балансиран звук, който ще ви потопи в света на музиката. Импедансът от 32 Ом и диаметърът на говорителите от 12.00 mm осигуряват мощно и детайлно звучене, което е характерно за продуктите на JBL.

Едно от най-впечатляващите предимства на тези слушалки е тяхната изключителна издръжливост на батерията - до 25 часа слушане с едно зареждане. Това означава, че можете да се насладите на музика през целия ден, без да се притеснявате за прекъсване на заряда.

Ако сте млад човек, който е постоянно в движение, цените качествения звук и стил, и търсите удобство и функционалност, тези Слушалки са създадени за вас. Те са идеални за спорт, пътуване или просто за релакс у дома. Също така, са отличен избор за хора, които често говорят по телефона и имат нужда от свободни ръце.

За да разгледате още продукти от същата категория и марка, посетете Слушалки JBL. Там ще откриете широка гама от висококачествени слушалки, които ще отговорят на всичките ви изисквания и ще надминат очакванията ви.

Избирайки Слушалки JBL T225TWS BLK, вие инвестирате в качествен продукт, който ще ви служи верно в продължение на години. С двегодишната гаранция, която се предлага, можете да бъдете сигурни в надеждността и издръжливостта на този изключителен продукт. Насладете се на свободата, която предлага безжичният свят, и се потопете в неповторимото звуково изживяване с JBL.




Виж още Слушалки
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти