Силиконова подложка за печене NoStik 1BBB650, 30x40см, До 260 градуса, Двустранна употреба, Кафяв/червен
Описание

NoStik BBB 650 е практичен и универсален продукт, предназначен да улесни процеса на печене и готвене във вашата кухня. Тази подложка е изработена от висококачествен силикон, който предоставя много ползи и гъвкавост при приготвянето на различни ястия.

Размерът на подложката е 30x40 сантиметра, което я прави подходяща за стандартни тави за печене. Можете да я използвате за приготвяне на различни видове храни, включително сладкиши, печива, пици, печени зеленчуци и други ястия.

Подложката издържа температури до 260 градуса, което я прави безопасна за използване при готвене на различни ястия във фурната.

Продуктът е двустранен - с една страна в кафяв цвят, а с другата в червен цвят. Това ви предоставя възможността да избирате коя страна да използвате в зависимост от вашите предпочитания или типа храна, която готвите.

С силиконовата подложка за печене NoStik BBB 650, вие ще получите практичен и универсален помощник в кухнята. Тя предоставя оптимални условия за готвене на различни видове храни и ви дава възможността да избирате между две стилни страни на подложката.
Този продукт представлява практично и ефективно решение за постигане на перфектни резултати във вашата кухня.

- Двустранна употреба (замества метри хартия за печене)
- Двойна работна повърхност (не е необходимо брашно)
- Не е необходимо олио или масло
- Топлоустойчивост: до 260°C
- Лесно почистване
- Подходящa за съдомиялна


    Виж още Тави
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти