Шредер Hama Mini S6, Черен

Шредер Hama Mini S6, Черен

id s2493796
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да се отървете от излишните документи бързо, лесно и сигурно? Представяме ви Шредер Hama Mini S6, идеалният избор за вашия домашен или офис интериор.

Design & Build:

Със своя стилен и компактен дизайн в черен цвят, този унищожител на документи от марката Hama е създаден да се вписва перфектно във всяко пространство. Малкият му размер и лекотата, с която може да бъде пренасян, го правят изключително удобен за употреба. Ръчната дръжка за подаване на хартията елиминира нуждата от електричество, а управлението е улеснено с интуитивен контролен диск с икони за различните режими на работа.

Shredding Capabilities:

Този шредер превръща хартията в тесни ленти, гарантирайки ефективно унищожаване на документите. Подходящ е за унищожаване на чувствителна и конфиденциална информация. Ръчната операция позволява контрол върху процеса на рязане, което е особено важно при работа с важни документи.

Operation & Security:

Устройството разполага с икони, указващи настройките за рязане напред, изключване и обратно въртене при засядане на хартия. Иконите подсказват, че шредерът не е предназначен за кредитни карти, CD-та или метални предмети, което допринася за безопасността и дълголетието на устройството. Акцентът е поставен върху ръчното управление за просто и директно унищожаване на документи.

Output:

Резултатът от унищожаването на документите е визуално доказателство за способността на шредера да нарязва хартията на кръстосани ленти, което повишава нивото на сигурност.

Ideal Use:

Шредерът е идеален за лична употреба, домашни офиси или за леки нужди от унищожаване на документи. Практичен е за потребители, които имат нужда от периодично унищожаване на документи без необходимост от електрическо захранване.

За точни спецификации и детайли като капацитет на рязане, точни размери или размер на нарязаните парчета хартия, е необходимо да се консултирате с техническата спецификация или ръководството за употреба.

Този шредер е с гаранция от 24 месеца и има капацитет на рязане до 6 листа, скорост на рязане от 3 м/мин и размер на рязане от 8 мм. Обемът на коша е 10 литра, а режещият вид е на ленти. Типът задвижване е автоматичен, което улеснява работата с устройството. Размерите на шредера са 30.8 x 10.6 x 6.3 см, а теглото му е само 1.33 кг.

Ако търсите надежден и ефективен начин да защитите личната и служебната си информация, Шредер Hama Mini S6 е вашето решение. За още Шредери и продукти от марката Hama, разгледайте нашите предложения тук.

Подходящ за хора от всички възрасти, които ценят сигурността и конфиденциалността, този шредер е идеален за индивидуални потребители или малки офиси. Стилът и функционалността на Шредер Hama Mini S6 са в съответствие с модерните изисквания за ефикасност и дискретност при унищожаването на документи.




Виж още Машини за унищожаване на Документи

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти