Саундбар Sonos Ray, Бял
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

SONOS RAY

Звуков блокбастър

Пригответе се да бъдете разтърсени
Насладете се на по-ясен и мощен звук от всякога, възможен за малка самостоятелна тонколона.

Ясен диалог
Не пропускайте нито една дума. Прецизиран с помощта на награждавани холивудски звукорежисьори, Ray гарантира, че винаги можете да следите историята.


Пренася драмата
Чувствайте се сякаш сте в центъра на всичко. Разделените вълноводи прожектират звука от стена до стена, а усъвършенстваната обработка прецизно позиционира елементите в помещението.

Настроени до съвършенство
Технологията за настройка Trueplay адаптира звука към уникалната акустика на вашето пространство, така че съдържанието винаги да звучи точно както трябва.

Проектиран да бъде скрит
Всички акустични елементи са обърнати напред, за да се минимизират смущенията от близките повърхности, така че дори да го поставите на стойката на телевизора, Ray винаги звучи феноменално.

Нищо не пречи на забавлението ви
Компактният и изчистен дизайн се вписва безпроблемно в дома ви и не отвлича вниманието от случващото се на екрана.

Настройка с нулев стрес
Преминете от разопаковане към невероятен звук за минути. Просто включете захранващия кабел, свържете телевизора си и отворете приложението Sonos. То върши по-голямата част от работата вместо вас.

Работи с вашия телевизор
Свържете Ray към почти всеки телевизор и използвайте съществуващото си дистанционно управление за управление на звука. За настройка за игри от следващо ниво свържете компютъра си.

Адаптирайте домашното си кино с приложението Sonos
Включете функцията за подобряване на речта за още по-ясен диалог, когато героите шепнат или музиката се разнася. Включете функцията Нощен звук, за да намалите интензивността на силните ефекти, когато не искате да безпокоите никого у дома.

Без ограничения
Направете дните за игра, филмовите вечери и музиката по-поглъщащи, като добавите чифт задни високоговорители за безжичен съраунд звук.

Слушайте и тук, и там, и навсякъде
Възпроизвеждайте по свой начин с високоговорители във всяка стая. Наслаждавайте се на телевизора във всекидневната, докато излъчвате музика в спалнята, и групирайте системата си за слушане в целия дом.

Персонализиране на вашата звукова система
Смесвайте и съчетавайте продукти, които са подходящи за всички места и начини, по които искате да слушате. Съчетайте еднакви високоговорители за по-богат стерео звук, изградете система за съраунд звук за домашно кино и се почувствайте още по-погълнати, когато добавите Sonos във всяка стая.




    Виж още Тонколони

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти