Саундбар Sonos Beam, Бял
ОписаниеВземи на изплащане

SONOS BEAM

Звук с висока резолюция

По-красива отвън
Новата прецизно перфорирана решетка издига елегантния дизайн и се вписва безпроблемно в дома ви, независимо дали поставяте Beam върху мебелите или го монтирате.

Dolby Atmos

Изключителен звук навсякъде
Вникнете по-дълбоко във всяка сцена с пространствения звук. Усъвършенстваната обработка създава фантомни височинни канали за съдържание Dolby Atmos, за да ви потопи в многоизмерна звукова сцена. Ще чувате самолетите, сякаш летят над главите ви, ще усещате стъпките, които се движат из стаята, и ще усещате как музиката се разнася навсякъде около вас.

Кристално чист диалог
Носителите на „Оскар“ звукорежисьори помогнаха за прецизната настройка на Beam, за да сте сигурни, че чувате всяка дума и винаги можете да следите историята. За още по-голяма яснота, когато героите шепнат или действието се изостря, включете функцията за подобряване на речта в приложението Sonos.

Високо качество на звука при нисък звуков режим
Наслаждавайте се на балансиран звук от стена до стена при всяко ниво на сила на звука. Когато искате да гледате телевизия, но трябва да сте по-тихи, включете Night Sound в приложението, за да намалите интензивността на силните ефекти и да усилите по-тихите.

Създаден за музика
Стриймвайте от всичките си любими услуги с детайлен стерео звук и усетете повече измерения на песента с поддръжката на формати с най-висока резолюция, включително Dolby Atmos Music.

Бърза настройка
Преминете от разопаковането до невероятния звук за минути само с два кабела и напътствия стъпка по стъпка от приложението Sonos.

Перфектно настроени за помещението
Използвайки микрофоните на вашето iOS устройство, технологията за настройка Trueplay анализира уникалната акустика на помещението ви и оптимизира еквалайзера на високоговорителя. В резултат на това цялото ви съдържание звучи точно както трябва и достига до ушите ви в точния момент.

Повече помощ
Помолете Amazon Alexa или Google Assistant да управляват вашите интелигентни домашни устройства, да управляват календара ви и др.

Улеснен съраунд звук
Получете още по-завладяващо изживяване, когато добавите субуфер и чифт задни високоговорители. Продуктите на Sonos се свързват бързо, лесно и безжично.




    Виж още Тонколони

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти