Саундбар Samsung HW-Q700C

Саундбар Samsung HW-Q700C

id s2642559
Описание

Запитвали ли сте се някога как би звучал светът във вашия дом, ако го озвучите с върхова технология? Саундбарът Samsung HW-Q700C е тук, за да ви предостави точно това – аудио изживяване, което превръща всяко слушане в неповторимо преживяване.

С елегантен и модерен дизайн, този саундбар се вписва идеално в съвременния интериор на вашия дом. Състоящ се от основен саундбар и отделен субуфер, той е не само стилен, но и практичен. Размерите на саундбара са 1107.7 мм ширина, 60.4 мм височина и 120 мм дълбочина, докато субуферът е с височина 353 мм, ширина 205 мм и дълбочина 302 мм.

Технически, Samsung HW-Q700C е оборудван с технологиите Dolby Atmos и DTS:X, които осигуряват обгръщащ звук и потапящо аудио изживяване. Съвместимостта с безжичен Dolby Atmos при свързване с телевизори Samsung предлага възможност за по-чиста конфигурация без излишни кабели.

Конекторите и управлението също не са пренебрегнати. Възможностите за монтаж на стена предлагат безпроблемна интеграция в жилищното пространство, а придружаващото дистанционно управление улеснява избора на звукови режими, регулирането на силата на звука и контрола на нивото на субуфера.

Брандирането на саундбара като част от серията "Global No.1 Soundbar" подсказва за силно присъствие на пазара и репутация за качество. Фокусът върху съвместимостта и синергията с телевизорите на Samsung го прави привлекателен избор за съществуващи клиенти на марката, които търсят уеднаквено аудио-визуално изживяване.

Важно е да се отбележи, че специфични уникални характеристики като входове/изходи, точни аудио спецификации, опции за свързване (като Bluetooth, Wi-Fi, HDMI ARC) и други интелигентни функции (като гласова асистенция, управление чрез приложение или калибриране на стаята) не са видими на предоставените изображения. Потребителите трябва да се консултират с ръководството за продукта или официалните спецификации за тези детайли.

Купувачите на Samsung HW-Q700C обикновено са хора с високи изисквания към качеството на звука в дома си. Те са възрастова група от 25 до 45 години, ценители на технологиите и иновациите, които търсят да обогатят своя домашен киносалон или музикално пространство. Статусът на брака е разнообразен, но общото между тях е стремежът към висококачествен продукт, който да допринесе за един по-пълноценен начин на живот.

С гаранция от 24 месеца, Samsung HW-Q700C е инвестиция, която обещава дълготрайност и надеждност. Избирайки този саундбар, вие не само подобрявате звуковата атмосфера у дома, но и инвестирате в продукт, който ще ви служи верно години наред.

За още Саундбари и продукти от марката Samsung, можете да разгледате нашия сайт и да откриете идеалното аудио решение за вашия дом. Ако пък вече сте фен на марката, разгледайте нашата селекция от Саундбари Samsung, за да намерите перфектното допълнение към вашата Samsung екосистема.

Изживейте звука в нова дименсия със саундбара Samsung HW-Q700C – защото вашият дом заслужава най-доброто.




Виж още Домашно кино
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти